Tesekkur ederim dostum2 oyun bir anda geliştiriyor fantezisi var yapımcının. 1 ay daha sabret geliyor az kaldı
5.bölümle beraber rework bitmiş olacak mı ?Oyun 9 martta yayınlandı yapımcı tarafından diğer güncellemeler kadar uzun sürmedi ama daha büyük olacak
Evet5.bölümle beraber rework bitmiş olacak mı ?
Son güncelleme 4 Nisan'da geldi, Victoria'nın evinde kalınan bölüm, ondan sonra yeni bir güncelleme gelmedi. Eğer önceki bölümden kalan bir kayıt dosyası ile oynamaya çalışıyorsan onlar geriye dönük güncelleme yapıldığı için çalışmıyor.oyunun devamı mı geldi? acaba tekrar baştan mı oynamam gerekiyor ?
Şu an hatırlayamadığım için net bir şey söyleyemem ama oyunun ayarlarında olacaktı sanırım öyle bir seçenek, en kötü incelemek ya da tam ekran bakmak istediğin görseller için hızlı menüden 'Gizle' seçeneğini seçebilirsin.Diyalogların arkasındaki saçma efekti kaldırma veya şeffaflaştırma şansımız yok mu? Resmen ekranın %25'i neredeyse görünmüyor..
Maalesef ayar göremedim. Oyunun hikayesi ilgimi çekti ama yapımcı bunu neden düşünememiş anlam veremedim.Şu an hatırlayamadığım için net bir şey söyleyemem ama oyunun ayarlarında olacaktı sanırım öyle bir seçenek, en kötü incelemek ya da tam ekran bakmak istediğin görseller için hızlı menüden 'Gizle' seçeneğini seçebilirsin.
Nami Mc'yi kıskandığı için onu öldürdü sırada Bella var şaka şaka Summer'e benzemiyor ki renderdekiÖn izlemede ana karakterle beraber olan kız kim acaba tam anlayamadım. Yeni bir karakter mi yoksa Summer falan değildir heralde.
Bu ayın sonlarına doğru, en kötü ekim ayındaYeni bölüm ne zamana gelir tahmini
Tanrı izin verirse ekimdeHarika bir oyun devamı ne zaman gelir?
Kullanamazsın oyun rework yediği için kodlar hep değişiyor. Gelecek bölümden sonra rework işi bitiyor o zaman kayıtların silinmez kaldığın yerden devam edersinoncelikle herkese selam. oyunu bu surumda oynadiktan sonra kayit dosyasini yeni cikacak surumde kullanabilir miyim? yardimci olursaniz sevinirim