Kekwox
Kayıtlı Üye
*Otur evlat, seninle konuşmam gerek*Ekli dosyayı görüntüle 15164
2030 yılında oğluma miras diye adult oyun gösterdiğim de attığım bakış
*Otur evlat, seninle konuşmam gerek*Ekli dosyayı görüntüle 15164
2030 yılında oğluma miras diye adult oyun gösterdiğim de attığım bakış
Ekim ortası veya sonuna doğru yolu var gibi görünüyorTahmini olarak 1-2 hafta içinde gelir mi?
her defasında tahmini süre uzuyo o beni delirtiyoEkim ortası veya sonuna doğru yolu var gibi görünüyor
Maalesef, çoğu oyuncu ile aynı durumdasınher defasında tahmini süre uzuyo o beni delirtiyo
Daha ilgi çekici konular olursa katılım da olur bence.Önceki seferde "Hikaye Devam Ettirme Etkinliği" adında bir konu açmıştım fakat neredeyse hiç kimse bir şey yazmadı ve bazı sorunlar çıktığından yazan kişilerde durdu bir daha böyle bir konu açmaya gerek var mı varsa katılacak mısınız onu bilmiyorum bölüm 5le beraber çok daha fazla konu açmayı düşünüyorum çünkü
Ekli dosyayı görüntüle 15205
Görsel romanlarda ne gibi konular olabilir bilemiyorum yani hikaye devam ettirme baya mantıklı gelmişti banaDaha ilgi çekici konular olursa katılım da olur bence.
Bir daha bu tarzda bir konu açacaksan içeriğini, kurgusunu, hikayenin genel hatlarını kendin belirleyip konun ilk mesajından da bazı kurallar koy. Böylelikle sırf üstteki yazılanı beğenmediği veya sabote etmek istediği için 'saçma' şeyler yazacak kişilerin önüne geçebilirsin.Önceki seferde "Hikaye Devam Ettirme Etkinliği" adında bir konu açmıştım fakat neredeyse hiç kimse bir şey yazmadı ve bazı sorunlar çıktığından yazan kişilerde durdu bir daha böyle bir konu açmaya gerek var mı varsa katılacak mısınız onu bilmiyorum bölüm 5le beraber çok daha fazla konu açmayı düşünüyorum çünkü
Ekli dosyayı görüntüle 15205
Kurallar zaten vardı da discorda atmasam hiç yazılmayacaktı forumda aktiflik hiç yok bir daha böyle bir konuya gerek yok gibi duruyorBir daha bu tarzda bir konu açacaksan içeriğini, kurgusunu, hikayenin genel hatlarını kendin belirleyip konun ilk mesajından da bazı kurallar koy. Böylelikle sırf üstteki yazılanı beğenmediği veya sabote etmek istediği için 'saçma' şeyler yazacak kişilerin önüne geçebilirsin.
Ekimin sonlarındaYeni bölüm ne zamana gelir
Usta oyunun çıkması kasımı bulur mu?
Hikaye doluluğu hakkında birşey bilmiyoruz ama bu bölüm ile sezon finali verecek ve oyun Steame çıkacak yani dolu ve çarpıcı bir bölüm yapması şart gibi.5. bölüm ve hikayenin doluluğu hakkında ne biliyoruz? Sizce bu kadar beklemeye değer bir şey çıkacak mı?
İçimde Ocean'ın tüm ağırlığını reworkleri bitirmeye verip yeni bölümde sönük kalacağına dair bir endişe var. WIAB de geliştiriyor onu da aynı kalitede bir şey yapmaya çalışıyor ( ki bence şimdilik iyi ) ama bir ay önce çıkacaktı şimdi summer's gone'dan sonraya kaldı yani yapımcı bu aralar bana pek güven vermiyor sanki bunlardan birinde şimdi olmasa da bir yerde patlayacak gibi bir havası var.