Summer's Gone Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summer's Gone Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Bölüm 5
Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Kredi
11$
Önceki seferde "Hikaye Devam Ettirme Etkinliği" adında bir konu açmıştım fakat neredeyse hiç kimse bir şey yazmadı ve bazı sorunlar çıktığından yazan kişilerde durdu bir daha böyle bir konu açmaya gerek var mı varsa katılacak mısınız onu bilmiyorum bölüm 5le beraber çok daha fazla konu açmayı düşünüyorum çünkü

Spoilers.jpg

B

Bybadik12

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Önceki seferde "Hikaye Devam Ettirme Etkinliği" adında bir konu açmıştım fakat neredeyse hiç kimse bir şey yazmadı ve bazı sorunlar çıktığından yazan kişilerde durdu bir daha böyle bir konu açmaya gerek var mı varsa katılacak mısınız onu bilmiyorum bölüm 5le beraber çok daha fazla konu açmayı düşünüyorum çünkü

Ekli dosyayı görüntüle 15205
Daha ilgi çekici konular olursa katılım da olur bence.

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$

Ekli dosyayı görüntüle 15205
Bir daha bu tarzda bir konu açacaksan içeriğini, kurgusunu, hikayenin genel hatlarını kendin belirleyip konun ilk mesajından da bazı kurallar koy. Böylelikle sırf üstteki yazılanı beğenmediği veya sabote etmek istediği için 'saçma' şeyler yazacak kişilerin önüne geçebilirsin. :sneaky:

Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Kredi
11$
Bir daha bu tarzda bir konu açacaksan içeriğini, kurgusunu, hikayenin genel hatlarını kendin belirleyip konun ilk mesajından da bazı kurallar koy. Böylelikle sırf üstteki yazılanı beğenmediği veya sabote etmek istediği için 'saçma' şeyler yazacak kişilerin önüne geçebilirsin. :sneaky:
Kurallar zaten vardı da discorda atmasam hiç yazılmayacaktı forumda aktiflik hiç yok bir daha böyle bir konuya gerek yok gibi duruyor

jill'ibon

jill'ibon

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bu bölümle rework işlemi de sonlanıyor. Umarım sonraki bölümler için artık bu kadar beklemeyiz. Özellikle bu bölüm çok uzun sürdü.

Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Kredi
11$
Summer's Gone Gidişatı Hakkında Bilgilendirme

Güncelleme %40 test edildi ve cilalandı.

Nia hayranları, cilalamaya eklenen şeyi sevecekler.

Üçüncü bir sinematik oluşturuldu.

Genel olarak ikinci sezon birçok kız rotasında ivme kazanan yer olacak.

Aşağıya bir ikram bırakıyorum daha fazlası için Summer's Gone Bölüm 5 Ön İzlemeleri konusunu ziyaret edebilirsiniz.
Maja_Morning1.png.webp

Prometheus0

Prometheus0

Güncelleme Abonesi
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Usta oyunun çıkması kasımı bulur mu?

Vandaly

Vandaly

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
5. bölüm ve hikayenin doluluğu hakkında ne biliyoruz? Sizce bu kadar beklemeye değer bir şey çıkacak mı?

İçimde Ocean'ın tüm ağırlığını reworkleri bitirmeye verip yeni bölümde sönük kalacağına dair bir endişe var. WIAB de geliştiriyor onu da aynı kalitede bir şey yapmaya çalışıyor ( ki bence şimdilik iyi ) ama bir ay önce çıkacaktı şimdi summer's gone'dan sonraya kaldı yani yapımcı bu aralar bana pek güven vermiyor sanki bunlardan birinde şimdi olmasa da bir yerde patlayacak gibi bir havası var.

seinal

seinal

Kayıtlı Üye
Kredi
2$
5. bölüm ve hikayenin doluluğu hakkında ne biliyoruz? Sizce bu kadar beklemeye değer bir şey çıkacak mı?

İçimde Ocean'ın tüm ağırlığını reworkleri bitirmeye verip yeni bölümde sönük kalacağına dair bir endişe var. WIAB de geliştiriyor onu da aynı kalitede bir şey yapmaya çalışıyor ( ki bence şimdilik iyi ) ama bir ay önce çıkacaktı şimdi summer's gone'dan sonraya kaldı yani yapımcı bu aralar bana pek güven vermiyor sanki bunlardan birinde şimdi olmasa da bir yerde patlayacak gibi bir havası var.
Hikaye doluluğu hakkında birşey bilmiyoruz ama bu bölüm ile sezon finali verecek ve oyun Steame çıkacak yani dolu ve çarpıcı bir bölüm yapması şart gibi.

Sönük kalma konusunda, son bölümde rework ile beraber yapılıyordu ve hikaye açısından doluydu bence.

Üst Alt