Bu durum aslında bu oyunu diğer oyunlardan ayıran en temel faktör görünüyor. Neden böyle tercih etmiş yapımcı, biliyor musun?xriyad26 Sex sahnesinin geleceğini pek sanmıyorum ama öpüşme veya sevişme falan koyar muhtemelen yapımcı
Yapımcının diğer oyunlardaki gibi her merhaba dediğimiz kızla sex yaptığımız bir oyun yapmak istemiyor. Her karakteri hak ederek elde ettiğimiz gerçekçi bir oyun yapmaya çalışıyor. Zaten hikayesi de depresif, karanlık bir hikaye. Ana karakterimizin kaybolan sevgilisi Summer'ı unutamadığı için hemen tak diye bir kızla beraber olmasını bekleyemeyiz doğal olarak. Yavaş yavaş karakterlerle gelişim gösterek acele etmeden bir oyun yapmaya çalışıyor yapımcı Ocean. Zaten gelecek güncelleme sezon finali olacak. Belki bi sürpriz yapıp sex koyabilir ama koymaması daha iyi bence. Çünkü hala ana karakter geçmiş travmalarını atlatamadı ve bu durum onu olumsuz etkiler muhtemelen. Summer's Gone'ı diğer oyunlardan ayıran en büyük özellik bunlar bence.Bu durum aslında bu oyunu diğer oyunlardan ayıran en temel faktör görünüyor. Neden böyle tercih etmiş yapımcı, biliyor musun?
Hikayeye göre ana karakter sevgilisini kaybedince kabuğuna çekiliyor tabi bu durumda mc nin aleti halat durumuna getiriyor. İlk fırsatta da üçlü denemekten de çekinmiyorBu durum aslında bu oyunu diğer oyunlardan ayıran en temel faktör görünüyor. Neden böyle tercih etmiş yapımcı, biliyor musun?
Bende oynarken sıkılmıştım o bölümü ama bazı karakterlerle ilişki kurmak için gerekli, Nadia'nın ilgi alanı Sonya ile de buluşulan tek yer şuanda. Bu tarz oyunları yapmaya devam edecekmiş, daha fazla seçim şansı sunsa daha eğlenceli olur bence.Benim gibi kütüphanede oyun oynanan bölümünden keyif almayan var mı merak ediyorum? Yapımcı bu tür işler yerine ana hikayeye odaklansa daha iyi görüşündeyim açıkcası. Boşuna render israfı bence, oynarken aşırı sıkılmıştım o bölümden.
Bende oynarken sıkılmıştım o bölümü ama bazı karakterlerle ilişki kurmak için gerekli, Nadia'nın ilgi alanı Sonya ile de buluşulan tek yer şuanda. Bu tarz oyunları yapmaya devam edecekmiş, daha fazla seçim şansı sunsa daha eğlenceli olur bence.
Diğer oyun ağırdan alınamaz kardeşler aynı sevgiyi almaya devam edecek.Byferohck hocam sence bir aydan uzun sürer mi çıkması, ocean keşke diğer oyunu biraz ağırdan alsa
Peki wiab ne zaman çıkar bir bilgin var mı? Bildiğim kadarıyla oyunu tamamen bitirmişti ama tüm oyunu baştan yapıyor gibi birşey.Diğer oyun ağırdan alınamaz kardeşler aynı sevgiyi almaya devam edecek.
1 aydan uzun sürer mi bilemem ama renderler bitti şuan cilama ve postwork kaldı ekimin sonlarında yayınlanır muhtemelen.
Ocean yapıyorsa olur o işOcean bu telefon konusuna çok fazla focus olmuş. Umarım oyun içerisinde güzel bir etki yapar. Çünkü dikkatimi çekti, gerçekten fazla önemsiyor gibi.
Olmasına oluyor da, geç oluyor. Bu kadar focus oldu, bari oyuna doğrudan etki etse.Ocean yapıyorsa olur o iş
Beğendiğin resimler bile etki edecek diyelim o zamanOlmasına oluyor da, geç oluyor. Bu kadar focus oldu, bari oyuna doğrudan etki etse.
Oyun yenileniyor oyunu bitirmedi oyunlar 5 - 6 sezon sürecek ne zaman gelir diye bir şey yok tam bir bilgi yok çünküPeki wiab ne zaman çıkar bir bilgin var mı? Bildiğim kadarıyla oyunu tamamen bitirmişti ama tüm oyunu baştan yapıyor gibi birşey.
2030 da biter inşallahOyun yenileniyor oyunu bitirmedi oyunlar 5 - 6 sezon sürecek ne zaman gelir diye bir şey yok tam bir bilgi yok çünkü
En azından çocuklarına bırakacağın bir mirasın olur2030 da biter inşallah