Net bir bilgi yok ama ekimden önce beklemek biraz hayalperestlik olur5. bölüm ne zaman gelir bir bilgi var mı
Yanlış dosyayı açmaya çalışıyorsun. Zip şeklinde indirdiğinde iki dosya inecek, ikisini de aynı klasörün içine çıkartacaksın. Uzantısı '.aoc' olana dokunma, '.exe' olan uygulama ile oyunu açıp oynayabilirsin.Ekli dosyayı görüntüle 14843 rar açılmıyor
Summer's Gone Bölüm 5 Gidişatı Hakkında Bilgilendirme
2xA6000 ADA'lı bir İş İstasyonu yerine, 4x4090'lı özel yapım bir iş istasyonu alınacak.
Hala 1700 render civarında ve sanırım 250-350 tane daha yapılması gerekiyor.
Where it all began postworku başladı haftaya ise Summer's Gone postworku başlayacak.
Oyunun yayınlama tarihi hakkında muhtemelen eylül sonunda paylaşılacak.
Aşağıya bir render bırakıyorum daha fazlası için Summer's Gone Bölüm 5 Ön İzlemeleri konusunu ziyaret edebilirsiniz.
En uzun güncelleme bu olacak gibi duruyorSummer's Gone Bölüm 5 Gidişatı Hakkında Bilgilendirme
2xA6000 ADA'lı bir İş İstasyonu yerine, 4x4090'lı özel yapım bir iş istasyonu alınacak.
Where it all began postworku başladı haftaya ise Summer's Gone postworku başlayacak.
Aşağıya bir render bırakıyorum daha fazlası için Summer's Gone Bölüm 5 Ön İzlemeleri konusunu ziyaret edebilirsiniz.
Hayır ağustos ayı içinde yayınlanmaz muhtemelen eylül ayının ilk haftasında yayınlanır.Daha geç çıkmasını bekliyordum çok güzel bir haber oldu. Bu arada diğer oyun Where it all began'da geliştirme daha ilerlenmiş durumda bu doğrultuda onun yeni bölümünü ağustos ayı içerisinde görebilir miyiz?
Hala 1700 render mı? Zaten Haziran sonunda 1200 küsür mü neydi. Temmuz bomboş geçmiş üstüne 10 gün boş.Summer's Gone Bölüm 5 Gidişatı Hakkında Bilgilendirme
İşin ucunda Ocean varsa emin olun o oyun katır gibi yavaş güncelleme alacaktır.Hala 1700 render mı? Zaten Haziran sonunda 1200 küsür mü neydi. Temmuz bomboş geçmiş üstüne 10 gün boş.
Ocean 2 oyun üzerinde çalışıyor bir de her yeni bölüm çıkardığında eski bir bölüme yeni renderlar yapıyor ondan geç çıkarıyor yoksa yılda her iki oyundanda birer bölüm çıkarabilirdi.İşin ucunda Ocean varsa emin olun o oyun katır gibi yavaş güncelleme alacaktır.
güncelleme durumları neden paylaşılmıyorOcean 2 oyun üzerinde çalışıyor bir de her yeni bölüm çıkardığında eski bir bölüme yeni renderlar yapıyor ondan geç çıkarıyor yoksa yılda her iki oyundanda birer bölüm çıkarabilirdi.
Paylaşan kişi aktif değilgüncelleme durumları neden paylaşılmıyor
EvetBen indirdiğim de sanırım 2.bolumde bitmişti simdi yebi bölümler gelmiş gene buradan indirirsem güncellenmiş olarak mı inecek