Summer's Gone Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summer's Gone Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Bölüm 5
Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Kredi
11$
Summer's Gone Gidişatı Hakkında Bilgilendirme

Summer's Gone için 4090 satın alındı.

Biliyorsunuz ki oyundaki renderler 4k alınıyor ve 2x3090 olduğu zaman bu süre 13 dakikaydı şimdi 1x3090+1x4090 var ve bu süre 9 dakikaya inmiş oldu.

Aşağıya bir Sonya ikramı bırakıyorum daha fazla ikram, ön izleme ve eski-yeni renderler için Summer's Gone Bölüm 5 Ön İzlemeleri konusunu ziyaret edebilirsiniz.

2 hafta sonra harika haberlerle görüşmek üzere.

Treat-Sonya-Garden1.png

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
Ne yıl başı aga. Ekim sonu Kasım başı bekleniyor. En kötü Kasım ortası.
En son yazdıkları çok öyle demiyor ama. Pinkcake Kasım ortası çıkaracak olsa şimdiden yaygara koparmaya başlamıştı
Sisteminde yükseltme yaptığı için daha hızlı gelecek, şu anda %90'ı tamamlandı. Tahmini eylülün sonunda gelir ancak Summer's Gone güncellemesinin çevirisini geciktireceğini düşünmüyorum.

C

cek123cek

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bu bölüm diğerlerinden uzun mu olur , çok daha uzun sürdü çünkü gelmesi

B

burak6788

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
Sisteminde yükseltme yaptığı için daha hızlı gelecek, şu anda %90'ı tamamlandı. Tahmini eylülün sonunda gelir ancak Summer's Gone güncellemesinin çevirisini geciktireceğini düşünmüyorum
Sanmıyorum. Oyunun maksimum %80 i şu an bitmiş durumda

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
Sanmıyorum. Oyunun maksimum %80 i şu an bitmiş durumda
Bu ayın yirmi beşinde paylaşılan güncelleme günlüğünden de anlayabileceğin üzere onuncu bölümün geliştirilmesinde artık sona yaklaşıldı, yine de bu konuyu uzatmaya gerek yok. Summer's Gone konusu altında Being a DIK konuşmak etik olmuyor.

B

burak6788

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
Bu ayın yirmi beşinde paylaşılan güncelleme günlüğünden de anlayabileceğin üzere onuncu bölümün geliştirilmesinde artık sona yaklaşıldı, yine de bu konuyu uzatmaya gerek yok. Summer's Gone konusu altında Being a DIK konuşmak etik olmuyor.
Haklısın. Teşekkürler bilgilendirme için.

Leão Frosty

Leão Frosty

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Summer's Gone CH 4.5 cikali cok oldu hala dha Yapimci nin Yeni Bolum unu cikarmasini bekliyorum ve Ocean's cidden cok aqir yaa kac Ay oldu hala Yeni Bolum u yok orta da

SagoK

SagoK

Güncelleme Abonesi
Eternum Türkçe Erişimcisi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
1$
Summer's Gone CH 4.5 cikali cok oldu hala dha Yapimci nin Yeni Bolum unu cikarmasini bekliyorum ve Ocean's cidden cok aqir yaa kac Ay oldu hala Yeni Bolum u yok orta da
2 oyun bir anda geliştiriyor fantezisi var yapımcının. 1 ay daha sabret geliyor az kaldı

Üst Alt