Yapay zeka çevirisi, kötü olması normal. Google çeviri robotu ile çevirildi.Oyun çevirisi çok kötü.
Discord sunucumuzu katılarak veya yardım bölümünde konu açarak destek alabilirsiniz.Yükleniyor da kalıyor ne yapmalıyım
Nasıl bir hata alıyorsunuz?şu oyunun lütfen biri çalışanını yüklesin 2 kez indirdim yok çalışmıyor şimdiden teşekkürler
Allah razı olsun biri sonunda gördü beni şu hatayı veriyor kardeşim sürekli oyuna giremiyorumNasıl bir hata alıyorsunuz?
işin tuhaf yanı diğer oyunlarda yapmıyor bu hatayı ve daha yeni format atmıştım win10 en güncel sürümü kurdum eksik ne ola bilir ve başka bir siteden googleye yazarak indirdim giriyor direk ama ingilizce oyun o yüzden oynayamıyorum beğendim bayagool00 Bizlik bir hata değil bu sisteminden bir şeyler silmiş olabilirsin.
Büyük ihtimal yanlış indirmişsin, ok işaretindeki gibi sağ üstten zip olarak indirip rardan çıkartıp çalıştırman gerekiyor.'' The application was unable to load a required component : Melody - Adult Oyun Çeviri.aoc. '' hatası alıyorum, acaba nedenini bilen var mı? Oyunu Cloud'dan 2 kez indirdim bir de, sorun olabilir diye.
Oyunun içerisinde her şey var.İçinde extra dahil mi? Bir sürüm daha var diye biliyordum.