Oyunu indirdiğiniz zaman seçenekler (preferences) menüsüne giriniz ordan türkçeyi seçiniz.Oyun türkçe değil yardımcı olurmusunuz
Çıkmadı ama o seçenek?Oyunu indirdiğiniz zaman seçenekler (preferences) menüsüne giriniz ordan türkçeyi seçiniz.
Yapay zekalar 2 - 3 güne tamamen sorunsuz olacak baştan düzenleniyor.Çıkmadı ama o seçenek?
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda bildirirseniz en erken zamanda sorun çözülecektir.Agalar oyunu indirdim APK olarak kurdum ama bir türlü açılmıyor yükleme ekranında öylece kalıyor 3-5 dk boyunca
Biraz bekleyiniz açılması uzun sürüyor olabilir.Hesabıma giriş yapıyorum ancak "Yükleniyor..." kısmında donup kalıyor. İlk defa bir oyunda bu hatayı alıyorum. Ne yapmalıyım
Yaklaşık olarak 6 7 dakika bekledim fakat açılmadı. Şansımı başka oyunlarda deneyeceğim. Yine de teşekkür ederim.Biraz bekleyiniz açılması uzun sürüyor olabilir.
Harika bir oyun daha, Melody çok iyi bir kız. Seviyesini yüksek yapmamız durumunda en mükemmel sona ulaşıyoruz.Güzel ve duygulu bir hikaye ve bu hikayede aslında siz baş karakter değilsiniz.Melody baş karakterdir.Siz Yardımcı oyuncusunuz.Melody'e hayatı ve müziği öğretecek sizsiniz.Çevirmenleri tebrik ediyorum.
En mükemmel sona ulaşmak için diğer kızları ret edecek ve sadece ''Melody'' odaklanacaksınız. 385 puan ve üzeri skor yaparsanız sona ulaşırsınız.Ayrıca ''Melody'' hamile kalmamalıdır. Yoksa aile sonuna ulaşırsınız.Ben Başka bi sona ulastim Eski kiz arkadasim gelib beni aliyo ve gidiyoruz oyun bitdi en guzel sona ulaşmam icin ne yapmam gerek sonuçta eski kiz arkadasim her turlu geliyo