Son Konular
Google drive linklerimizde genel bir sorun mevcut. Alternatif linkleri deneyiniz.Android Gdrive linkine girdiğimde drive bana oyunun mevcut olmadığın söyledi![]()
galeri kısmında melody ve diğer kızlar ile birlikte grup sahneleri var ama sanırım harem sonları var bu mükemmel son değil miMerhaba, Evet ''Melody'' mükemmel sona ulaşmak için tüm kadın karakterleri ret edilmesi ve ''Melody'' hamile kalmaması gerekiyor.![]()
Merhaba, Dediğiniz gibi bu sonlar harem sonlardır. Oyunda bir kaç tane son daha var, ancak mükemmel son en düşük 385 puan standart ve 400 puanlık harika bir eş sonlarıyla ''Melody'' ile olan romantik sondur. 400 puanlık harika eş ekstra noel sahnelerini açmaktadır.galeri kısmında melody ve diğer kızlar ile birlikte grup sahneleri var ama sanırım harem sonları var bu mükemmel son değil mi![]()
400 puanı deneyelim olursa olur ztn galeri ve extralar kısmı açık yapamassam ordan bakarımMerhaba, Dediğiniz gibi bu sonlar harem sonlardır. Oyunda bir kaç tane son daha var, ancak mükemmel son en düşük 385 puan standart ve 400 puanlık harika bir eş sonlarıyla ''Melody'' ile olan romantik sondur. 400 puanlık harika eş ekstra noel sahnelerini açmaktadır.![]()
Her iki platformunda Cloud linkleri çalışıyor. GDrive'da ise genel bir problem var.Linkler bozuk
Oyunda rehbere ihtiyacınız yok ancak belirli kısımlarda müzikle alakalı genel kültür soruları soruyor. O sorulara internetten bakabilirsiniz.Oyun rehberi varmı
Oyunu bu rehberi takip ederek istediğiniz sonla bitirebilirsiniz.Oyun rehberi varmı
Yapay zekaÇevirmen arkadaşın iyi bir Türkçe dersine ihtiyacı olduğunu düşünüyorum oyunu başında silmek zorunda kaldım
Oyunun Türkçe rehberini Discord sunucumuzda paylaştık.Oyun rehberi varmı
Birkaç dakikalığına yazdığınız mesajı düzenleme özelliği var onun haricinde bir özellik bulunmamakta.Forumda mesaj silme özelliği yok mu?
Oyun içi ayarlar kısmında dil seçeneği bölümünde İngilizce var ise evet öyle yapmanız gerekiyor.Oyunu İngilizce oynayabilmek için indirip oyun içi ayarlardan mı değiştirmem gerekiyor?