Oyun gerçekten çok güzel başladı ve hikayesi ilgi çekiciydi ancak çok acele bitirilmiş sonları vardı.Oyun render konusunda gayet makul bir seviyedeydi.Aman aman renderları yok ancak sadece resim ve görsellikten ibaret olan renderları da yok.Renderlar benim için gayet güzeldi ve oyun render konusunda gayet yeterliydi.Yapay zeka çevirisi idare eder düzeydi,en azından hikayeyi ve çoğu şeyi cümleleri düzenleyerek anlayabiliyorsunuz.Oyunda 3 farklı son gördüm hepsini tek tek anlatıp spoiler vermek istemem ancak bir sonda sis ile ilgili bir bilgi edinebiliyoruz.Sis ile ilgili o bilgiyi alıyorsunuz ve oyun sizi tam bu konuda tatmin etmişken oyun tak bitiyor.Bundan dolayı hikaye aceleye getirilmiş.Eğer o sonu görebilirseniz;hikayenin oradan devam edip daha iyi bir şekil alabileceğini de anlamış olursunuz.Yapımcı hikaye konusunda biraz daha çaba sarf etmiş olsaydı bu oyun top 3 listeme kesin girerdi.Renderları gayet yerinde ve makul;hikayenin işlenişi çok güzel,sizi içine doğru çekiyor.Bir yandan tarikat olayları hakkında ve sisin kaynağı hakkında apayrı bir hikaye çıkabilirdi.
Oyunun seçenekleri çoğu şeyi etkilemiyor.Dağdan indim şehre yer misin yemez misin deyip hurra bütün kızlarla bir ilişkiniz olabiliyor.Birçok şeçenek denedim ancak bazı şeyleri reddetmek bile hikaye gidişatına neredeyse hiç etki etmiyor.Bir nevi oyunda harem kafasında oluyorsunuz.Oynayacak arkadaşlar kesinlikle oynamalı renderleri iyi,hikayesi iyi ancak aceleye getirilmişti.
Son birkaç cümle daha söylemek istersem;sis hakkında bilgi aldığınızda çok daha epik bir dünyanın içine gireceğinizi düşüyorsunuz ancak oyun tak diye bitiyor.Oysaki ben o sonu görünce ağzım sulanmıştı ve oyuna harika bir şekilde devam edeceğimizi düşünmüştüm.Çünkü o sonda bir şeylere yardım etmemiz gerecekti ancak hikayenin o kısmı işlenmemişti.Çok farklı ve güzel sonları var ancak bu sonlar çok iyi bağlanamamış.
Daniels K. aldı yapımcımız nasıl hikayeler çıkarabileceğini pek düşünememiş.Elindeki oyun çok daha fantastik yerlere kayıp ARPG oyunlarının god tier yapımlarından biri olabilirmiş aslında.
Evet bunlar tamamiyle benim düşüncem;ben fantastik evrenleri çok seviyorum ve çok büyük hikayelerin kaçtığını düşünüyorum.Bu oyunu oynayacaklar kesinlikle bana hak verecek ve hikayenin aceleye geldiğini konusunda bana katılacaklardır.Oyuna kesinlikle vakit ayırın,sizi üzmeyecektir