Aslında gerçekten çok güzel oyun ancak her kadın için tek tek save alıp oynama kısmı çok can sıkıcı olmuş.Ana karakter Melody ve yaptığınız ufak bir yanlış bile mükemmel sonu görmenizi engelliyor.Aynı zamanda oyunda çok fazla metin var ve istediğinizi almanız çok uzun sürebilir.Çok fazla oyun oynadım ancak bu kadar fazla metin okuduğumu hatırlamıyorum.Oyundaki renderlar ve hikaye işlenişi gerçekten çok hoş olmuş ancak metinlerden biraz kısılıp bazı şeyler daha hızlı işlenebilirdi.Sizi bilemem ama en uzun soluklu oynadığım okuma metinli oyun oldu.Bazen okumak kabak tadı verebiliyor.Sahneleri gerçekten çok güzel ve puan mekaniğini de her ne kadar takdir etsem de;bazı şeyleri elde etmek çok uzun sürüyor ve bir karakteri şeçiyorsanız hep ondan devam etmeniz lazım,aynı zamanda yapılan bir yanlış hikayedeki temel taşlarından bir çoğunu yerinden oynatıyor.Beni her ne kadar baydıran unsurları olsa da bu benim kişisel düşüncem ve oyunu gerçekten sevdim.Hikaye ve render konusunda başarılı bir iş çıkarılmış.Aynı zamanda yapay zeka çevirisi de gayet makul seviyedeydi.
Man Of The House ve Being a Dik'ten karakterler alınmış.Eğer bu oyunları oynadıysanız zaten bunların hangi karakterler olduğunu anında tahmin edersiniz.
Her ne kadar oyunu sevmiş olsam da bana tekrar tekrar oynama hissini veremedi.Çünkü bazı şeylerin olması gerçekten uzun sürüyor.Herhangi bir kıza yönelip başka sonlar da denenebilir ancak bu hayli yorucu olabilir.Ben mükemmel sonu göremedim ancak onun bir tık altını görmeye vakıf oldum.Normalde diğer bütün sonlar için uğraşırdım ancak bu oyun bana tekrar oynama hissiyatını veremedi.Oynadıktan sonra bir sonun benim için kafi olduğunu düşündüm ancak bu benim kişisel düşüncem,sizler diğer sonları görmek için tekrar tekrar oynayabilirsiniz.Normalde birçok oyunda diğer sonları görmek için uğraşırdım ancak nedense bu oyun bana bu hissiyatı veremedi ya da bazı şeyleri gereğinden uzun sürmesi beni bir hayli yordu
Belki biraz dinlendikten sonra diğer sonlar için uğraşırım ancak beni bir oyunun bu denli yorduğunu hiç hatırlamıyorum.Bildiğiniz kararlarınız için ter döküyorsunuz aynı Acting Lessons gibi tek farkı bu daha masum
Oynamayı düşünenlere tavsiye ediyorum,kesinlikle vakit ayırın.Ancak oyun sizi biraz fazla yorabilir ve şeçeneklerinizi dikkatli şeçin,geri dönme şansınız var ve her zaman şeçtiğiniz şeçenek doğru olmayabilir.Melody için puan aldığınız her seçenek doğru olmayabiliyor.Daha fazla puan aldığınız şeçenekler de var.Bundan dolayı her seçeneğini dikkatli inceleyin!