Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman
Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
50 mb internetim var cloud da 3 saat de iniyo , megada ise 2gb den fazla indirmelerde pro sürüm istiyo şu linkleri gdrive ve ya başka bir site üzerinden yapsanız daha iyi olur.
50 mb internetim var cloud da 3 saat de iniyo , megada ise 2gb den fazla indirmelerde pro sürüm istiyo şu linkleri gdrive ve ya başka bir site üzerinden yapsanız daha iyi olur.
Mega da bilgisayar için oyunu indir dedikten sonra kota dolunca vpn'e bağlanıp sayfayı yenilerseniz kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz veya üstte moderatör arkadaşın dediği gibi IDM gibi programları kullanabilirsiniz.
Linklerden birine tıklayınız o sizi ilkinde 5 saniyelik bir reklama yönlendirecek ardından butona bastığınızda yeni bir sayfa açılacak açılan sayfayı kapatınız ve tekrar 5 saniye bekleyiniz ardından tekrar butona basınız ve sizi indirmek istediğiniz oyunun dosyasına götürecektir.
sonunda bitirdim. biraz hayal kırıklığı ile bitirdim açıkçası. bu oyuna karşı çok büyük beklentilerim vardı zira yorumlar çok olumluydu ve özel hayatımda da bir müzik grubu kurma maceram olmuştu lisedeyken. ancak nedense oyun beni hiç içine çekemedi. karakterlerin çoğu düz ve sıkıcıydı, animasyonlar falan da vasat hatta yer yer vasat altı olduğu için pek giremedim oyuna. yine de hikaye sunumu güzeldi, düz cinsellik temalı bir oyun değildi, zaten bu yüzden bitirebildim.
onun dışında belli başlı yerlerde hatalarla karşılaştım. örneğin;
anna ile ayrılmama rağmen oyunun bunu algılamaması ve hastanede basılmam, selina ile ilişkimin iyi gitmesine rağmen annesinin kızımı üzdün deyip beni s. etmesi, jane ile olan yolumun kendiliğinden kapanması gibi.
Pc için ctrl+R tuşuna basın çıkan ekrana %appdata% yaz renpy içindeki oyunun klasörü save klasörüdür. Android de ise dosya yöneticisi-Android-data-oyunun klasörü.
Daha dün gece bitirdim ve şunu söylemek istiyorum ortalama bir bir oyun diyebilirir Bana göre Puanlamaları şöyle :
Hikaye : 6/10 Animasyonlar : 3/10
diğer unuttumğum puanlamalar olmuştur çünkü bu iki şey dışında oyun bize pek bişey vermiyor Animasyonlar desen ilk gördüğüm animasyonda bi yanlışlık olduğunu anlamıştım ve düşündüğüm gibi oldu. Oyunun sonuna doğru animasyonlar kasmaya ve izlenemez hale geldi ama bazı karakterleri sevdiğim için bunu görmezden gelebildim
oyunda bir tane mini game bulunuyor ve aslında güzel fakat sadece bir tane olması canımı sıktı
onun dışında oyuna güzel diyebiliriz 2 oturuşta rahatça bitebilecek bir oyun
Giriş ekranındaki hata düzeldi fakat oyun içinde mousela tıklamamama rağmen her tuşa basıyormuşum gibi tepki veriyor, oyun oynanamaz hale geldi. Ne yapmalıyım?
Giriş ekranındaki hata düzeldi fakat oyun içinde mousela tıklamamama rağmen her tuşa basıyormuşum gibi tepki veriyor, oyun oynanamaz hale geldi. Ne yapmalıyım?
Oyun en son abla vuruluyordu ondan sonra kac saatlik bir eklenti olmustur.ayrica oyunda birden farkli son varmi mesela. Ben tum kadinlari sectim ilerde cok sorun olurmu