Tamamdır buldum en altta varmışBütün sahnelerin açık olduğu kayıt dosyası mevcut mu acaba
Açılır ama bilgisayarın 32 bit ise daha rahat ve sıkıntısız açar.32bit pcde açılırmı?
64 bite güncelledim daha rahat olmaz mı şuan daAçılır ama bilgisayarın 32 bit ise daha rahat ve sıkıntısız açar.
Şey ben indiryorum dosyayı indirmede sıkıntı olmuyor ama sonra dosyayı telefona kurarken hata veriyor nedenDevamı gelecek. Yapımcısı yeni sürüm üzerinde çalışıyor.
Uygulama yüklenmedi hatası alıyorsan telefonda yeterli alanın yoktur. Telefonun önbelleğini temizlersen ya da bir kaç bir şey silersen yer açılırŞey
Şey ben indiryorum dosyayı indirmede sıkıntı olmuyor ama sonra dosyayı telefona kurarken hata veriyor neden
Yer var onceden yoktu o zaman hata verdi sonra yer açtım hayla aynı hatayı veriyor 2 3 kez silip yine yükledim yok düzelmiyorUygulama yüklenmedi hatası alıyorsan telefonda yeterli alanın yoktur. Telefonun önbelleğini temizlersen ya da bir kaç bir şey silersen yer açılır
Yer var onceden yoktu o zaman hata verdi sonra yer açtım hayla aynı hatayı veriyor 2 3 kez silip yine yükledim yok düzelmiyor
Bendede giriş ekranında 10 15 dk bekliyorum giremiyorum ne yapmam lazımGiriş ekranında internet yok hatası veriyor bir bilgisi olan var mı
Şey oyunu yükledimde giriş ekranında 10 15 dk bekliyorum yinede girmiyor yarısınada gelmiş olmalıyım ama şuan giremiyorumDiscorda girersen yardımcı olurlar bir de böyle deneDiscord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.com
Şey sen düzeteblidinmi ben düzetemedimAşağıdaki geri gelme ve kayıt etme menüsü tuşları kayboldu. Parmağımı aşağı yukarı kaydırıyorum ama bir türlü gelmiyor ne yapmam gerek?
Telefon modeli nedir ? Eski ise bazen bekletir çünkü arka planda oyun işleniyorŞey oyunu yükledimde giriş ekranında 10 15 dk bekliyorum yinede girmiyor yarısınada gelmiş olmalıyım ama şuan giremiyorum