Aynen oyun final yaptı.Gercekten finalmi yapti
Telefonda niye açılmadığını detaylı bir şekilde yazarsanız yardımcı olabilirim.sonunda herkese açılmış vatana millete hayırlı olsun. bi önceki halini açmamıştı telefonum, belki bu sefer açılır? açılmazsa da artık pc'de deneriz.
oppo telefonlarda bazı oyunlar açılmıyor ama bu sefer açıldı şanslıyım kiTelefonda niye açılmadığını detaylı bir şekilde yazarsanız yardımcı olabilirim.
Bundan sonraki çıkacak Türkçe oyunlarda Oppo telefonlarında sorun olmayacak.oppo telefonlarda bazı oyunlar açılmıyor ama bu sefer açıldı şanslıyım ki
Yapımcı oyunu hemen bitirmeye çalışmış ondan son 2 sürüm de eklenen seçimler baya yetersiz.Kontrolü biraz bize bıraksaydı ve açık dünya oyunu olsaydı çok güzel olurdu. Hikayesi de çok küt ve kısa kalmış.
Hikayenin gidişatına uygun bir senaryo olduğu için sıfırdan veya kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.0.8 den sonra oynamadım ben oyundan çok koptum belkide 0.7 dir
Oyunun ilk sayfasında oyun konusunun altında indirme linkleri bulunacak oradan kendi platformunuz için (Pc ise Windows, Iphone harici telefonlar için Android) belirtilen linklerden birine tıklayınız o sizi ilkinde 5 saniyelik bir reklama yönlendirecek ardından butona bastığınızda yeni bir sayfa açılacak açılan sayfayı kapatınız ve tekrar 5 saniye bekleyiniz ardından tekrar butona basınız ve sizi indirmek istediğiniz oyunun dosyasına götürecek oradan İndire tıklayacaksınız ve oyun indirdiğiniz platforma indiğinde oyunu rardan çıkarıp kurulumunu tamamlamış olacaksınız. Son olarak oyuna girdiğinizde size Kullanıcı adınızı ve Şifrenizi soracak onlarıda doğru girdiğinizde oyunu oynayabilirsiniz.Nasıl iniyor bu ya
Aoc dosyası açılmıyor, oyunlar .exe uzantılı dosya ile açılıyor, sanırım eksik indirmişsinaoc dosyası nasıl açılıyor acaba ?
Eksik indirdiğiniz exe dosyasını cloud linkinden rahatlıkla indirebilirsiniz.aoc dosyası nasıl açılıyor acaba ?