Dosya erişim izni olmazsa bu tarz oyunların en temel dinamiği olan kayıt alma sistemi çalışmaz, başka sitelerden bahsediyorsunuz ancak oyunu nereden indirirseniz indirin, kalıcı bir kayıt alabilmesi için dosyalara erişim izni vermek gerekir.Neden oyun böyle bir erişim izni istiyor, izin veremeyince de kapanıyor, tüm dosyalarımı görmesini istemiyorum böyle olucaksa başka sitelerden indiririm oyunu
Ekli dosyayı görüntüle 14945
Her oyunun yorumlarında gözlerim seni arıyor reis saygılar 🫡Yapımcımız oyuna ''Emma için bir son'' ekledi, bu sonu bekleyenler değerlendirebilir. Umarım sitemize de bu güncelleme kısa sürede gelir. Emma için yeni birkaç sahne eklenmiş ve geçmişte onunla yaşadıklarımızı daha detaylı bir şekilde gösteren anılara da yolculuk yapıyoruz. Gerçekten oyunda eksik kalan bir sondu, oyunu hızlı bir şekilde baştan sona oynadım ve gördüğüm sahneler gerçekten çok güzeldi. Yapımcımız diğer karakterlere son ekler mi bilemiyorum ancak kendisi artık yeni yapımına geçmek istiyor. Nasip diyelim -06.10.2023-
TeşekkürlerHer oyunun yorumlarında gözlerim seni arıyor reis saygılar 🫡
Güzel bir hikayesi var, akıcı bir oyun tavsiye ederimoyun güzel mi milf varmı ?
Yeni oyun neyle ilgili?Yapımcımız oyuna ''Emma için bir son'' ekledi, bu sonu bekleyenler değerlendirebilir. Umarım sitemize de bu güncelleme kısa sürede gelir. Emma için yeni birkaç sahne eklenmiş ve geçmişte onunla yaşadıklarımızı daha detaylı bir şekilde gösteren anılara da yolculuk yapıyoruz. Gerçekten oyunda eksik kalan bir sondu, oyunu hızlı bir şekilde baştan sona oynadım ve gördüğüm sahneler gerçekten çok güzeldi. Yapımcımız diğer karakterlere son ekler mi bilemiyorum ancak kendisi artık yeni yapımına geçmek istiyor. Nasip diyelim -06.10.2023-
Merhaba, yapımcımız yeni oyunuyla ilgili henüz bilgi vermedi. Sanırım Become a Rock Star oyununa birkaç şey daha eklemek istiyor.Yeni oyun neyle ilgili?
oyun gerçekten efsane bencede yeni karakter sonları eklesin sen karakter sonları pek yok demiştin diye hatırlıyorum .Merhaba, yapımcımız yeni oyunuyla ilgili henüz bilgi vermedi. Sanırım Become a Rock Star oyununa birkaç şey daha eklemek istiyor.
Merhaba, ben oyunun İngilizce sürümünü oynamıştım. Böyle bir sorun yaşamadım, böyle bir sorununuz varsa forumdaki yetkili kişilerden yardım alabilirsinizoyun gerçekten efsane bencede yeni karakter sonları eklesin sen karakter sonları pek yok demiştin diye hatırlıyorum .
birde konu dışı ama bir sorum var TheEntrepreneur oyununda hem vincent planı hemde lucy planında plan başarısız olunca oyundan atıyor ayarlardan metinleri geçip atlatmayı denedim ama bir şekilde yinede aynı sahnede atıyor siz oyunu bitirmiştiniz sanırım siz böyle durumla karşılazmadınız mı
bu yeni sonu nereden oynayabiliriz acaba ?Merhaba, ben oyunun İngilizce sürümünü oynamıştım. Böyle bir sorun yaşamadım, böyle bir sorununuz varsa forumdaki yetkili kişilerden yardım alabilirsiniz
Bazı karakterlerin sonu yok ancak oyundaki çoğu karakter ile bir son görebiliyorsunuz. Oyunda sadece bir tane çoklu son var.
Sitemizde güncel sürüm yok ise başka forumlara ya da İngilizce global forumlara bakmanız gerekli. İsim veremiyorum, başka site ismi vermem forum kurallarına aykırıbu yeni sonu nereden oynayabiliriz acaba ?