Phoenix
Moderatör
Editör
Çevirisi tam sürüm çıktıktan sonra yapılacaktı ve tam sürüm çıktı. Net bir tarih veremeyiz ancak evet, çevirisi yapılacak.lütfen son sürümün çevirisini yapın
Çevirisi tam sürüm çıktıktan sonra yapılacaktı ve tam sürüm çıktı. Net bir tarih veremeyiz ancak evet, çevirisi yapılacak.lütfen son sürümün çevirisini yapın
Tam olarak öyle ahahahahahahaBunu ilk oynadığımda ortada korona bile yoktu. Ölmeden önce bugünleri de gösteren allaha inanmayanlar utanır mı sanmam
En kısa sürede son sürümün türkçesi siteye eklenecektir.lütfen son sürümün çevirisini yapın
Oyunların mevcut sürümlerinin tamamı yerelleştiriliyor. Öyle bir ayrım neden yapılsın ki?Daha önce sordum galiba ama emin olmak istedim sadece...
Emma sonuda dahil mi bu yapılan çeviride??
Oyunun doğal akışında rotaların yol ayrımları var. Yapımcı her karakterin rotasına gidilmesini istemiyor. Mod veya hile ile bu mümkün olabilir ancak oyunun kendisinde mümkün değil.en son bütün kızlarla takılınca hepsinin haberi olurdu hastanede, bütün kızları kaybediyorduk, müzik grubundaki kızlar hariç.. onları tekrar kazanabiliyor muyuz ?
Oyunlar şu anda erkenden indirimli alınabilecek şekilde betaya eklendi. Yani oyunların çevirisi ya yapıldı ya da yapılıyor. Asıl beta linkler eklendikten sonra başlıyor. Eğer beta sürecindeyken yapımcı oyuna ekleme yaparsa direkt olarak değerlendirmeye alınabilir ancak sonradan ekleme yaparsa bir süre çevirisi yapılmaz muhtemelen.Hayır ben sizin birşeyi eksik yaptığınızı iddia etmedim zaten...
Yapımcı oyunu bitirmiş bile olsa bazı sonlar eklemeler yada düzeltmeler yapacağını söylemişti.
Acaba onları bekleyip mi çeviri yapacaksınız yoksa hemen mi başlıyorsunuz diye sormuştum.
Oyunun yeni sürümü çıktığı için, çevirisi yapıldığından dolayı beta da.Linklere nolduuu
Oyunlar betaya eklendi ve yakın tarihte güncellemeler siteye ekleneceği için eski sürüm olan linkler kaldırıldı.Linklere nolduuu
Evet oyun nihayet final verdi ve yakın tarihte güncellemeyle siteye ekleneceği için eski sürüm olan linkler kaldırıldı.kolay gelsin final verdimi oyun linkleri kaldırmışsınızda
Betada 1 ay falan duruyor yanlış bilmiyorsam gelir illa buraya daArtık şu oyunların apklarını koyun artık be kaç gündür bu oyunları bekliyorum
Betadaki oyunlar şu anda indirimli olarak ön satıştalar. Oyun linkleri sırayla eklenecekti pazartesiden itibaren ancak yaşananlardan sonra ilan edilen yas boyu oyun paylaşmak istemedi yönetimimiz. Bu yüzden linkler yarından itibaren sırayla eklenecek.Artık şu oyunların apklarını koyun artık be kaç gündür bu oyunları bekliyorum
Mağazada olan tüm oyunlar bu aya dağıtıldı. Şu an yas var diye hazır olan oyunlar da paylaşılmadı. Yarından sonra bazı oyunlar sırayla paylaşılmaya başlanacak.Artık şu oyunların apklarını koyun artık be kaç gündür bu oyunları bekliyorum