İsimsiz71
Kayıtlı Üye
Yani 6. Bölüm dogrumudur ?6 sürüm oynuyorsunuz demek oluyor.
Yani 6. Bölüm dogrumudur ?6 sürüm oynuyorsunuz demek oluyor.
Size özelden yazarsam discord linkini bana verir misiniz?Kendisine ait discord sunucusu var ve oradan paylaşımlarını yapıyor. Lakin link atamıyoruz, zira reklama giriyor.
Maalesef bu da reklam yapmaya giriyor. Herhangi bir şekilde başka sunucuların davet linkini atamıyoruz.Size özelden yazarsam discord linkini bana verir misiniz?
Oyun yenileniyor güncellemenin gelmesi uzak ne yazık ki bölüm 1 yenilendi sırada 2. bölüm varGüncelleme felan gelicek mi ?
Bütün bölümler var.0.6 derken 6 bölümün rework hali mi? Yoksa bir tek 6cı bölüm mü var?
Animasyon var knk eskisindeTekrar sorayim belki oynayan birisi yardimci olur...eski versiyonda animasyon etiketi yok oyun cok yuksek boyutlu ve animasyon yok neden böyle bilen var mı..ya da animasyon var da benmi yanlış biliyorum
Grafikleri felan nasıl oynanır mi yani...summers gone kadar kaliteli mi ?Animasyon var knk eskisinde
Brom yapımcı oyunu en baştan yapıyor bence oynama yeni sürümünün 0.1 i zaten yayınlandı ama Türkçe çevirisi şu anda sitede mevcut değil diye biliyorum eğer ingilizcen yeterliyse sitede ingilizce reworklu hali mevcutGrafikleri felan nasıl oynanır mi yani...summers gone kadar kaliteli mi ?
Ne diyorsunuz indirmeye değer mi arkadaşlar
Rework oynadim dostum ama cok kisa oldugu için tadı damağımda kaldı..Hani ona yakin bile olsa indirip oynarim ...ama çok aşırı fark varsa gerek yokBrom yapımcı oyunu en baştan yapıyor bence oynama yeni sürümünün 0.1 i zaten yayınlandı ama Türkçe çevirisi şu anda sitede mevcut değil diye biliyorum eğer ingilizcen yeterliyse sitede ingilizce reworklu hali mevcut
Yapımcıda önermiyor oynamanı knk ama istersen yine de oynayabilirsin bence hikayesi yine fena değil. Sadece senaryo çok değişirse kafanda soru işareti kalabilir ama yine oynamanda problem yokRework oynadim dostum ama cok kisa oldugu için tadı damağımda kaldı..Hani ona yakin bile olsa indirip oynarim ...ama çok aşırı fark varsa gerek yok
Rework geldiğinde save çalışmayabilir bilginiz olsunNormalde rework un tamamlanmasını bekleyecektim ama çok yavaş geliyor. Böyle de gideri var gibi deneyelim.