Byferohck
Discord Ünlüsü
Burada defalarca yazdım şuan oynamanız önerilmez yapımcının kendisi bile oynamayın dediYeni çıkacak sürümden görüntüleri sonradan gördüm ya Miru evrim geçirmiş resmen bilseydim şimdi oynamazdım
Burada defalarca yazdım şuan oynamanız önerilmez yapımcının kendisi bile oynamayın dediYeni çıkacak sürümden görüntüleri sonradan gördüm ya Miru evrim geçirmiş resmen bilseydim şimdi oynamazdım
aylinkten hiçbirşey inmiyor admin sürekli yönlendiriyoraylink de bir sorun var kısa sürede düzelir.
• Linke tıklayın.aylink den hiçbirşey inmiyor admin sürekli yönlendiriyor
Oyunun eski bölümleri düzenliyor şuan diğer bölümler için bir şey yok.yeni sezon tarihi hala belli değil mi ?
Farklı bir alternatif deneyiniz.Geçersiz sertifika hatası alıyorum napabilirim
Hangi platformun alternatif indirme linklerine baktınız?linkler de sıkıntı mı var indiremiyorum
Discord sunucumuzda #yardım kanalında "Aylink Nasıl Geçilir" videosu mevcut, bakıp linki geçerken yardım alabilirsiniz.windows gcould aylinkten linkleri kapatıp indirme linki geliyordu şimdi gelmiyor
Ocean, Patreon'a yaptığı paylaşımlarını,, Discord üzerinden duyuruyor. Ve oyuna yeni gelen güncelleme sadece 1.bölümün düzenlenmesi yeni bölüm şuanlık güncellenmeyecek, yapımcı eski bölümleri güncelliyor şuanlık. Siza kalmış ister bekleyin, ister şimdi oynayın.Oyuna yeni başlayacağım, sanırım yeni bir güncelleme gelecek. Onu bekleyip de oynayayım yoksa hemen indirip başlayım mı? Bir de üstteki foto da oceanin paylaşım yaptığı bir grup var galiba oraya nasıl katılabilirim?
Kendisine ait discord sunucusu var ve oradan paylaşımlarını yapıyor. Lakin link atamıyoruz, zira reklama giriyor.Ocean'ın discord kanalının linki var mı? Ve her oyuncu için ayrı kanalı mı var yoksa bütün oyunlar için bir kanal mı?
6 Sürüm oynuyorsunuz demek oluyor.Sürüm 0.6 demiş ama kaç bölüm ilerliyoruz bilgi verirmisiniz ve oynanış ne kadar ?