Agent37
Kayıtlı Üye
MC için lgbt seçeneği yok ki oyundaBu lgbt ntr"si bana göre değil.Katy"den hoşlanmıyorum o yüzden
bunu görmezden gelip sahnelerini hızlıca atlayacağım.
MC için lgbt seçeneği yok ki oyundaBu lgbt ntr"si bana göre değil.Katy"den hoşlanmıyorum o yüzden
bunu görmezden gelip sahnelerini hızlıca atlayacağım.
bu yapay zeka ile çeviri nasıl oluyor acaba programmı varYapay zeka çevirisi tereddüt etmemi sağlasada bir deniycem,sağolun
Ek sahne var mı?Where it all began yenilenmiş bölüm 2 full sürümü yayınlandı.
Kontrol etmedim ama olacağını sanmıyorum reworkta oluşmuş hataları düzenlemiştirEk sahne var mı?
hayır yokEk sahne var mı?
Oyun yenileniyor burada yenilenen bölümler yayınlanmadıNiye 1 senedir güncellenmiyor bu oyun
Yenilenmiş bölüm eklenmedi daha değil mi?Oyun yenileniyor burada yenilenen bölümler yayınlanmadı
Bölüm 1 Yenilendi
Bölüm 2 Yenilendi
Bölüm 3 Yenilenmesi yeni başladı
Daha değilYenilenmiş bölüm eklenmedi daha değil mi?
İngilizcesini sitemizde bulabilirsin ancak Türkçesi için net bir tarih veremeyiz.Yenilenmiş bölüm eklenmedi daha değil mi?
Tamda istemediğiniz durumun özeti diyebiliriz.NTR nedir? Benim karımı abi )
Ntr aldatma demek eşimiz veya kız arkadaşımız bizi başka erkeklerle aldatması durumudur. Veya paylaşım da var bu da bizim eşimizi isteyerek başkasıyla paylaşmamız anlamına gelmekte. Ekstra soruna gelirsek oyunda animasyonlar var ve çok da iyi sende görünmüyorsa bilmiyorum çözümünü ekrana basmamayı dene animasyonlar girdiğinde ve bazen androidlerde hata vermekte animasyonlar.Bu ntr olayı nasıl oluyor acaba tam olarak? Benim hatunu kadınlar götürüyosa çok sorun yok ama erkek varsa sıkıntı.
edit: ekstra bi soru sorayım, oyunun animasyon durumu nedir acaba? indirmeden önce malum sitelerden bi sahnesine bakmıştım ve animasyon vardı ama oyunun başında animasyon yok resimler ileri geri oluyor sadece.
Oyunun başlarında animasyon yok, sonraki sahnelerde geliyor ama bitirdim zaten oyunu sağ olasın yine de mesaj için.Ntr aldatma demek eşimiz veya kız arkadaşımız bizi başka erkeklerle aldatması durumudur. Veya paylaşım da var bu da bizim eşimizi isteyerek başkasıyla paylaşmamız anlamına gelmekte. Ekstra soruna gelirsek oyunda animasyonlar var ve çok da iyi sende görünmüyorsa bilmiyorum çözümünü ekrana basmamayı dene animasyonlar girdiğinde ve bazen androidlerde hata vermekte animasyonlar.
Sandbox varmı?