MRainb0w
Yetkili
Hayır, gelmedi. Yapımcı iki oyunununda görsellerini yeniliyor.Güncelleme geldi mi ?
Hayır, gelmedi. Yapımcı iki oyunununda görsellerini yeniliyor.Güncelleme geldi mi ?
Burada ilk bölümün rework hali paylaşılmadı daha oyunun eski hali buAz önce indirdim ilk sahnede Moru yu görünce geri sildim karakterler neden bu kadar kötü olmuş yapimdi eski haline çevirecek mı geri karakterleri ?
Anladım teşekkürlerBurada ilk bölümün rework hali paylaşılmadı daha oyunun eski hali bu
Artık GDrive kullanmıyoruz ve linkleri güncellenmeyecek. Diğer alternatifleri denemen gerek.Google drive linklerini güncelleyebilirmisiniz ?
Yakında yenilenmiş bölüm 2 de çıkacak ama burada yenilenmiş bölüm 1 de çıkmadı ingilizce hali gelebilir belkiHayatımda oynadığım en iyi oyunlardan bir tanesi. Seçenekleri ve olayları çok iyi. Umarım çok uzun şekilde sürer ve bitmez. Eğer yapımcı destek istiyorsa az çok destek olabilirim.
Teşekkür ederim, oyunu daha yeni bitirdim.Yakında yenilenmiş bölüm 2 de çıkacak ama burada yenilenmiş bölüm 1 de çıkmadı ingilizce hali gelebilir belki
Ve oyunun bölüm hedefi 30 yani uzun sürecek destek olmak istiyorsan da patreon üzerinden destek olabilirsin
Yenilenmiş bölüm 1 gelmemişti bu da gelmeyebilirSiteye tahmini olarak ne zaman gelir ?