Where It All Began Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Where It All Began Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.3
C

colak32

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
link ne zaman açılacak

T

tolgakim

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
0$
Mackenzie indirme linki??

postacıgüvercin

postacıgüvercin

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Beyler ilk bunu mu yoksa summer's gone ımı oynamam daha iyi olur

wollié

wollié

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yani grafikler her şey iyide konu başlığında tarih 2020 yazıyo fakat 4 yıl olmasına rağmen devamı yok mu oyunun şimdi ben oynadım bu oyunuda summer's gone ile arasındaki bağlantıyı anlayamadım ana karakterler farklı diğerleride ve iki oyunda inanılmaz yarım kalmış özellikle summer's gone oyununda summer ile alakalı hiçbir şey yok nerdeyse summer ile olan anıları başta verseymiş yapımcı daha duygusal olabilirmiş ve sen istesende istemesende her türlü gacılar sana yavşıyor bu da summerı tamamen unutup gitmene yol açıyor oyunun yapımı zor biliyorum ama seçimlerin oyuna katkısı çok az en fazla vic ve mila ile bağlantın oluyor çok kopuk hikaye ikisinde de.

Üst Alt