NTR : sevgilin veya karının başkası ile işi pişirmesiNtr puanı ne işe yarıyor
Hayır, ama mutlaka güncellenecektir.burda güncellendimi
Herkes Oceanın bu oyunu unuttuğunu sanıyor yalnız bütün bölümler düzenleme alacak ondan dolayı geç geliyor ne yazık kihikeyenin ana konusu dışında her şey değişmiş bu başka bir oyun olmuş resmen.
Nelerin nasıl değiştiğini nereden görüyorsunuz?Herkes Oceanın bu oyunu unuttuğunu sanıyor yalnız bütün bölümler düzenleme alacak ondan dolayı geç geliyor ne yazık ki
Yapımcı aylık durum güncellemesi atıyor, bu sayede yaptığı değişikleri not alıp kullanıcılarına yolluyor. Ama lakin bu işlem paralı biz de o duyuruları Türkçe bir şekilde sitemizde paylaşıyoruz. Durum güncellemeleri görmek için ek paket satın almanız gerekiyor.Nelerin nasıl değiştiğini nereden görüyorsunuz?
Hmm anladım... Bilgilendirdiğin için tesekkürler.Yapımcı aylık durum güncellemesi atıyor, bu sayede yaptığı değişikleri not alıp kullanıcılarına yolluyor. Ama lakin bu işlem paralı biz de o duyuruları Türkçe bir şekilde sitemizde paylaşıyoruz. Durum güncellemeleri görmek için ek paket satın almanız gerekiyor.
Rica ederimHmm anladım... Bilgilendirdiğin için tesekkürler.
şu ntr olayından vaz geçeydi iyiydi.ntr kapatınca bu seferde içerik eksik miş gibi geliyor.Herkes Oceanın bu oyunu unuttuğunu sanıyor yalnız bütün bölümler düzenleme alacak ondan dolayı geç geliyor ne yazık ki
Ben kapatıp oynuyurumda fazla eksiklik var mı acaba ya.şu ntr olayından vaz geçeydi iyiydi.ntr kapatınca bu seferde içerik eksik
Öyle bir şeyin olması mümkün değil ne yazık ki o NTR seven kitle için eklendi ve seçime bağlı olacak her zamanşu ntr olayından vaz geçeydi iyiydi.ntr kapatınca bu seferde içerik eksik miş gibi geliyor.
NTR oyundaki eşiniz veya sevgilinizin başka biri ile ilişki yaşama durumudur.(Miru sevgiliniz)Ben kapatıp oynuyurumda fazla eksiklik var mı acaba ya.
AOÇ sağolsun galeriye bakabiliyoruz orada sadece Mirunun ntr sini görebildim
Her kadında ntr var mı ve hamile kalanların hepsi başkasındanda kalabiliyor mu?
Daha hapishane sahnesindeyim bilen biri yanıtlarsa sorumu çok iyi olur oyunda ona göre hareket edeceğimde.
Anlamını biliyorumda her sevgili olduğumuz kişide yaşanıyor mu onu merak etmiştimNTR oyundaki eşiniz veya sevgilinizin başka biri ile ilişki yaşama durumudur.(Miru sevgiliniz)
Oyunun bu versiyonunda sadece miru da ntr var.Anlamını biliyorumda her sevgili olduğumuz kişide yaşanıyor mu onu merak etmiştim