Byferohck
Discord Ünlüsü
Bütün bölümler yenileniyor yakında kelimesi zor bir şeySen adamsın yenilenen renderlar eskisinden daha güzel, fena olacak ha umarım yakında gelir.
Bütün bölümler yenileniyor yakında kelimesi zor bir şeySen adamsın yenilenen renderlar eskisinden daha güzel, fena olacak ha umarım yakında gelir.
Mahkeme sahnesinde bitiyor devamı şuanki bölümler düzenleme alıyor yukarıdaki mesajlarda resim verdim bölümler yenileme aldıktan sonra gelecek yani geç olabilirDylan'le konusma sonrası bitiyo demi? Bu arada ne zaman devamı gelir?
Geç gelme olayı üzüyo ama senaryo çok iiMahkeme sahnesinde bitiyor devamı şuanki bölümler düzenleme alıyor yukarıdaki mesajlarda resim verdim bölümler yenileme aldıktan sonra gelecek yani geç olabilir
Aldığınız hataları bildirin düzenlesinler Discord üzerinden belirtin hatalarıoyun güzel ama şu sinir bozucu her kaydettiğimiz yerde oyun bir hata veriyor maalesef kayıt ediyor etmesine ama her kayıt etmede hata vermesi çok sıkıcı bir yerde hata olmuş olmalı her kayıtta hata vermesi için
Discord hesabınızı açalı 3 günü geçtiyse, herhangi bir yetkiliye özel mesaj atın ilgilencektir.Discorda katıldım ama mesajlar gözükmüyor 5 gün oldu