The Deluca Family Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe The Deluca Family Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.09.0
UkabR

UkabR

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
güncellemeyle ilgili bir haber var mı ne zaman gelir tahminen ;(

L

lejyoner98

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ben oyunda sözleşmeler kısmındaki ressam bölümündeyim.O bölümü nasıl geçebilirim ?

H

hentaigirl

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Selamlar ya bu oyuna baştan başlayım dedim konuşmalardaki seçenekler beyaz olması gerkirken soluk renkli gözüküyor sanki oyun oynamışda tekrar ediyormuş gibi oyunu nasıl sıfırlarım bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?

B

BARON0130

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Selamlar ya bu oyuna baştan başlayım dedim konuşmalardaki seçenekler beyaz olması gerkirken soluk renkli gözüküyor sanki oyun oynamışda tekrar ediyormuş gibi oyunu nasıl sıfırlarım bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?
Kardaş telefondan oynuyorsan ayarlar/uygulamalar/deluca tıkla depolama alanını temizle tıkla tekrar sıfırdan başlarsın

F

furkan29493

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
3. Goreve gecemiyorum gerekli gereksinimler olusmadi diyor sabah diyor gorev sabah yapıyorum hikayeye devam et diyorum etmiyor

Enesyuss

Enesyuss

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
İsabel bir şişe şarap görevine geçemiyorum buga girdi galiba bugdan nasıl çıkar ?

S

Silinen üye 8468

O görevde sıkıntı var bende oynadığımda tamamlayamadım. Yapımcı kaynaklı oyunda bazı sıkıntılar var

P

Porsawel

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Pc ve android boyutları neden farklı. Pc de daha mı fazla animasyon oluyor?

Johnnyy

Johnnyy

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Güncelleme ne zaman gelicek bilgi var mı acaba

T

tehlikeligoky

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Benim adım luna görevinde tüm gereksinimleri sağlamama rağmen seçenek çıkmıyor nedenini bilen birisi yardımcı olabilir mi

Üst Alt