Madara Uchiha
Kayıtlı Üye
Sanırsam yeni sürüm için çalışmalarını sürdürüyor ama ne zaman gelir bilemem üzgünümBu oyunu bayağıdır bekliyorum yeni sürüm yayınlayacak mı yayıncı bilen var mıdır?
Sanırsam yeni sürüm için çalışmalarını sürdürüyor ama ne zaman gelir bilemem üzgünümBu oyunu bayağıdır bekliyorum yeni sürüm yayınlayacak mı yayıncı bilen var mıdır?
Şuan erişim ayındayız farklı kategoride her gün yeni oyunlar, çizgi romanlar paylaşılıyor.Slm reis neden artık yeni oyun gelmiyor bir bilgi verir misin en kral site buydu ne oldu anlamadım reis
Oyunda yapımcıdan kaynaklı hatalar bulunuyor. Biz bir şey yapamıyoruz.Oyunda 2 yerde hata veriyor. Hikaye devam etmiyor düzektirseniz sevinirim
Bozuk kayıt dosyası kullanıyor olabilirsiniz. Oyunun verilerini temizleyip tekrar deneyiniz.Android oyuna giriyor başla dedikten sonra oyundan atıyor neden acaba bilen var mı
Oyunu yeni yükledim hiç oynayamadım ilk ekran geliyor başla diyorum oyundan atıyor telefon ana ekrana dönüyorBozuk kayıt dosyası kullanıyor olabilirsiniz. Oyunun verilerini temizleyip tekrar deneyiniz.
Bozuk kayıt dosyası kullanıyorsanız olabilir. Oyunun verilerini temizleyin tekrar deneyin. Eğer yine olmazsa cihazınızla alakalı bir durumdur.Oyunu yeni yükledim hiç oynayamadım ilk ekran geliyor başla diyorum oyundan atıyor telefon ana ekrana dönüyor
Paylaşılan tarih, konunun paylaşıldığı tarihi değil güncellendiği tarihi gösterir. Linklerin paylaşıldığı tarih olarak düşünebilirsin. Yani konudaki paylaşılan tarihe bakarak, güncellendiği tarihi görüntüleyebilirsin.Bu siteyi seviyorum yaklaşık 2 yıldır oyunları takip edip favori oyunlarım güncellendiğinde, üyelik alıp oynuyorum. Fakat bir site bukadar karmaşık olmamalı halen alışamadım. Oyunlarda güncelleme olsa bile ilk paylaşım tarihi yazıyor. Tamam bilmem kaç nokta kaç sürüm yazıyor. Fakat güncellenmesi okadar uzun sürüyorki biz o sürüm rakamlarını unutuyoruz. Yani güncelleme yapıldığında güncel tarih yazsa daha iyi olur. Tarihten yeni olduğunu anlarız. Bir konuda şuki yapımcılardan kaynaklı mı bilmiyorum. Çok tutulan sevilen bir çok oyun. Neredeyse yılda 1 güncelleniyor. Bu çok uzun bir süre. Hal böyle olunca da bir kıymeti kalmıyor.
Discord sunucumuza katılıp oradaki üyelerimizden yardım isteyebilirsiniz.agalar beim oyun bir yerde takılıyor gorevlerın hepsı yapıldı sadece gunluk goreve bak dıyor ne yapmalıyım sanırım benım adım luna datakıldım yardım pls
Yeni sürümü çıktı beta testerlara verildi bu ay çıkacak yüksek ihtimalleBu oyunu bayağıdır bekliyorum yeni sürüm yayınlayacak mı yayıncı bilen var mıdır?
Yapımcı biraz hikaye odaklı gidiyor ilerleyen sürümlerde sahne ekleyecektir illaBir ara oynadım ama hiç illegal sahne yok yakınlaşma var ama onun dışında pek yok bu sürümde var mı acaba