Biz müdahale edemiyoruz buna maalesef, yapımcıdan kaynaklı bir hata bu.sözleşme görevi ombraları yak kısmında hata veriyor takıldı kaldı yardımcı olabilirmisiniz?
Biz müdahale edemiyoruz buna maalesef, yapımcıdan kaynaklı bir hata bu.sözleşme görevi ombraları yak kısmında hata veriyor takıldı kaldı yardımcı olabilirmisiniz?
Maalesef, sadece güncel sürümlerimiz bulunuyor. Ama bu son çıkan sürümde de buglar giderildi.0.7.2 den önceki sürüme ulaşmam mümkün mü hatasız bir şekilde oynamak için?
Şu an da, gelişme aşamasında. Tahminen 4 ay gibi bir süre var.Güncelleme ne zaman gelir tahminen
şuan mevcut olanı oynarsak bugsuz şekilde oynayabilir miyiz yani ?Maalesef, sadece güncel sürümlerimiz bulunuyor. Ama bu son çıkan sürümde de buglar giderildi.
Yapımcı tarafından buglar giderildi, olağanüstü bir durum olmazsa bugsuz oynayabilirsiniz.şuan mevcut olanı oynarsak bugsuz şekilde oynayabilir miyiz yani ?
bilgisayar sürümünde de aynı sorunlar mevcut düzeltilmemiş oyun halaAndroid de isabel in 3. Hikayesi "bir şişe şarap" görevi yapılmıyor herşeyi denedim gece yanına gittiğimde seçeneğin çıkması lazım ama çıkmıyor
tam tecrube modu dışında oynarsak düzgün çalışıyor mu peki oyun?Aynı şekilde ne pc de ne de android de isabell bölüm 3 görevini tam tecrübe modunda yapamıyorum
diğer modlar için birşey söyleyemiyorumtam tecrube modu dışında oynarsak düzgün çalışıyor mu peki oyun?
yapımcı bu ay içerisinde tamamlamaya çalışıyordu ama bu ay yetişmeyebilir.Ocak ayı içinde güncelleme alabilirBu oyundan hiç haber yok mu ya kaç zamandır yeni sürüm gelmiyor? Harcanmaması gereken oyunlardan biri diye düşünüyorum
Final mi yapacak peki ?yapımcı bu ay içerisinde tamamlamaya çalışıyordu ama bu ay yetişmeyebilir.Ocak ayı içinde güncelleme alabilir
Ana hikaye sezon finali olacak. Diğer rotalara güncelleme gelmeye devam edecek.Final mi yapacak peki ?
Güncellenme aşamasındaBu oyuna ne oldu la bayadır ses seda yok