Yeni sürümü yayınlandı diye biliyorumoktayata 23 Nisan'da 0.7.0 Sürümü yayınlandı.
Yayınlanmadı, güncellenme aşamasında.Yeni sürümü yayınlandı diye biliyorum
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Mağazaya nasıl giriş yapacağımızı bilen varmı
Konuda indirme linkleri mevcut. Hangi alternatiften indirmek istiyorsanız orayı seçiniz ve indiriniz.Ya oyunlari nasil indiriyorsunuz ben bi turlu indiremedim lutfen biri soylesin nasil indiriliyor
Oyuna uzun süredir güncelleme gelmiyor.En son bir sex sahnesi vardi orada bitmişti ondan sonra güncelleme geldi mi ?
Hikaye 5 de terfi saldato kısmını Anlamadım Nerden nasıl yapacağım acaba
Oyunda yapımcıdan kaynaklı çeşitli hatalar bulunmakta ama Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Ben mağara görevinde takılıp kaldım nasıl yapılıyor o görev?
Burdan söyleyemezmisiniz nasıl mağara görevini yapacağımı?Oyunda yapımcıdan kaynaklı çeşitli hatalar bulunmakta ama Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.
Oyunu oynamadığım için bilgim yok maalesef.Burdan söyleyemezmisiniz nasıl mağara görevini yapacağımı?
Peki teşekkür ederim ben discorda geldim ama sadece kurallar yazan bi yer var o kadar discord kanalına nasıl giriş yapa bilirim?Oyunu oynamadığım için bilgim yok maalesef.
Özelden bana discord kullanıcı adınızı yazarsanız yardımcı olabilirim.Peki teşekkür ederim ben discorda geldim ama sadece kurallar yazan bi yer var o kadar discord kanalına nasıl giriş yapa bilirim?
Oyunda yapımcıdan kaynaklı çeşitli hatalar bulunmakta ama Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.7 deki güncelde isabel görevini neden yapamıyoruz bir türlü 3 görevde takılı kaldı geçmiyor