Baran can
Kayıtlı Üye
Umarım çünkü karakterler bayağı sexyYapımcı biraz hikaye odaklı gidiyor ilerleyen sürümlerde sahne ekleyecektir illa
Umarım çünkü karakterler bayağı sexyYapımcı biraz hikaye odaklı gidiyor ilerleyen sürümlerde sahne ekleyecektir illa
buna benzer hikayesi sağlam oyun önerir misiniz?Oyunda çok cinsellik yok ama hikayesi ile bu açığı kapatıyor. Oynanması gereken oyunlar arasında kesinlikle.
Daha güncellenmedi.Merhaba arkadaşlar. Zaten sürümü 0.7.2 degilmiydi. Hala 0.7.2 bi yanlışlık mi var
buglar hala devam ediyormu?Daha güncellenmedi.
Evet, yapımcı hala düzeltmedi.buglar hala devam ediyormu?
Güncellemelerin ne zaman geleceği konusunda bir bilgi vermiyoruz.Yeni bölüm nerde kardeşim? Gerçi adam 30 dolar veren kullanıcılara açmış at ağızlı yapımcı
Kesin yine 15 dakkalik bi şey gelmiştir en fazla. Her güncelleme de oyunu unutmuş oluyorum zaten finali bekliyorum ben. Onun da var birkaç yılı artık ama bu hızda giderseYeni bölüm birkaç saat önce çıktı sanırım. Bu kadar zamandan sonra nasıl bir güncelleme geldi merak ettim doğrusu
Ne kadar uzun ya da kısa olduğunu bilmiyorum ama tahminin ortalama bir şey yapmış olabilir.Kesin yine 15 dakkalik bi şey gelmiştir en fazla. Her güncelleme de oyunu unutmuş oluyorum zaten finali bekliyorum ben. Onun da var birkaç yılı artık ama bu hızda giderse
Bu kez o kadar olmaz ya daha fazladır muhtemelen.Kesin yine 15 dakkalik bi şey gelmiştir en fazla. Her güncelleme de oyunu unutmuş oluyorum zaten finali bekliyorum ben. Onun da var birkaç yılı artık ama bu hızda giderse
Tahminen ortalama bir şey yapmıştır.Bu kez o kadar olmaz ya daha fazladır muhtemelen.
Valla aylarca hiçbir şey paylaşmayıp sonra gelen güncellemenin 10-15 dakka sürdüğünü hatırlıyorum kaç kere ama umarım yanılıyorumdur bu seferBu kez o kadar olmaz ya daha fazladır muhtemelen.
Görevi detaylandırabilir misiniz?arkadaşlar hikaye 10'u bir türlü yapamıyorum yardımcı olur musunuz
Görev hakkında daha detaylı bir açıklama yaparsanız yardımcı olabiliriz.arkadaşlar hikaye 10'u bir türlü yapamıyorum yardımcı olur musunuz