Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Ben oyunda sözleşmeler kısmındaki ressam bölümündeyim.O bölümü nasıl geçebilirim ?
Sohbetler kısmına yazdımDiscord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.
Yardım kanalına yazarsanız bilen kişiler geri dönüş yapacaktır.Sohbetler kısmına yazdım
Kardaş telefondan oynuyorsan ayarlar/uygulamalar/deluca tıkla depolama alanını temizle tıkla tekrar sıfırdan başlarsınSelamlar ya bu oyuna baştan başlayım dedim konuşmalardaki seçenekler beyaz olması gerkirken soluk renkli gözüküyor sanki oyun oynamışda tekrar ediyormuş gibi oyunu nasıl sıfırlarım bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?
Teşekkürler Pc'de oynuyorum ama Sorunu hallettim EyvallahKardaş telefondan oynuyorsan ayarlar/uygulamalar/deluca tıkla depolama alanını temizle tıkla tekrar sıfırdan başlarsın
Oyunda çok fazla bug oluyor ve görevler çıkmaza giriyor maalesef. Bunlar yapımcıdan kaynaklanıyor bizlik bir mesele değil.3. Goreve gecemiyorum gerekli gereksinimler olusmadi diyor sabah diyor gorev sabah yapıyorum hikayeye devam et diyorum etmiyor
PC sürümünde oyunun renderlarının boyutu ve kalitesi daha yüksek olduğu için boyutu fazla oluyor.Pc ve android boyutları neden farklı. Pc de daha mı fazla animasyon oluyor?
Net bir tarih yok.Güncelleme ne zaman gelicek bilgi var mı acaba
Yapımcıdan kaynaklı bir sürü hata ve bug bulunmakta.Benim adım luna görevinde tüm gereksinimleri sağlamama rağmen seçenek çıkmıyor nedenini bilen birisi yardımcı olabilir mi