The DeLuca Family Oyunu Teori Konuşma - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

The DeLuca Family Oyunu Teori Konuşma

• Konuyu başlatan Lunael
  • Başlangıç tarihi
Kon

Kon

A.F.H. Özel çeviri erişimcisi
T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Timestamps Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
Cordia Gracie'nin yapabileceklerinden endişelendiği için onu geride tutuyor, böyle söylemişti. Sonra Gracie'nin tek
başına neler yapabildiğini gördük. O yüzden ben ikna oldum :) siz de ikna olmalısınız artık : S
Bence esas konuşmamız gereken şey genler. Oyun bizi burdan vurucak hissediyorum.
Luna'nın babası ona genlerini annesinden aldığını söyledi, yani Cordia'dan. Bu da Cordia'nın özel oldugunu
bize hatırlatıyor. Hatta Wilfred Cordia'ya basit bir adamla evlendiği için kızmıştı.
Ama bence o adam öyle basit bir adam değil. Öyle olsa Gracie böyle olmazdı. Babası Gracie'nin genlerini ondan aldığını söylemişti Luna küçükken. Çok zeki bir adam bence, genlerinin
özelliği o dahi olması, böyle düşündürdü beni.
Bir diğer düşüncem bizim karakterimizin genlerinin de özel olabileceği. Çünkü annemiz özel ve herkes bizi öldürmeye
çalışıyor.
Oynarken kafamı kurcalayan bir şey daha oldu. Gizemli Altılı'nın sadece özel kişilerin çocuklarını kaçırması.
Ve o Gaia (muhtemelen adını yanlış yazdım) denen kızın fiziksel olarak çok güçlü olması.
Sizce basit çocuklara deney yapmak yerine neden böyle bir yola gittiler ve bu genler konusunda siz neler düşünüyorsunuz

TripKolik

TripKolik

Editör
Kredi
0$
Cordia Gracie'nin yapabileceklerinden endişelendiği için onu geride tutuyor, böyle söylemişti. Sonra Gracie'nin tek
başına neler yapabildiğini gördük. O yüzden ben ikna oldum :) siz de ikna olmalısınız artık : S
Bence esas konuşmamız gereken şey genler. Oyun bizi burdan vurucak hissediyorum.
Luna'nın babası ona genlerini annesinden aldığını söyledi, yani Cordia'dan. Bu da Cordia'nın özel oldugunu
bize hatırlatıyor. Hatta Wilfred Cordia'ya basit bir adamla evlendiği için kızmıştı.
Ama bence o adam öyle basit bir adam değil. Öyle olsa Gracie böyle olmazdı. Babası Gracie'nin genlerini ondan aldığını söylemişti Luna küçükken. Çok zeki bir adam bence, genlerinin
Bir diğer düşüncem bizim karakterimizin genlerinin de özel olabileceği. Çünkü annemiz özel ve herkes bizi öldürmeye
çalışıyor.
Oynarken kafamı kurcalayan bir şey daha oldu. Gizemli Altılı'nın sadece özel kişilerin çocuklarını kaçırması.
Ve o Gaia (muhtemelen adını yanlış yazdım) denen kızın fiziksel olarak çok güçlü olması.
Sizce basit çocuklara deney yapmak yerine neden böyle bir yola gittiler ve bu genler konusunda siz neler düşünüyorsunuz
Doğru yerler var ama biz korkağız ana hikayede babamız yılan miydi veya eleman miydi bilinmiyor ancak özel olduğunu düşünmüyorum cordia bizi koz için elinde tutuyor bunu söyledi ama biz neyiz :D?

Massive

Massive

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
çalışıyor.
Ben ilk başta Gizemli Altılı'yı böyle diğer insanlardan farklı olan çocukları kaçırıp onları hayata hazırlayıp geri gönderen bir grup olarak düşünmüştüm.Tabii sonra Luna'ya yaptıklarını öğrenince teorim yok oldu.Bana göre Gizemli Altılı mafya ailelerine karşı olan bir grup ve mafya ailelerinin çocuklarını kaçırıp onları uyarmaya çaşlışıyorlar.Eğer mafyalığa devam ederseniz çocuğunuza böyle şeyler olabilir falan diye.Luna'nın oradaki arkadaşları da farklı ailelerden çıkabilir bence.

0123metoli

0123metoli

Güncelleme Abonesi
Doğasever
Kredi
0$
Benim teorim bu arada Lunael naber mc karakterimizin annesi de yılandı bence annemiz hakkinda daha çok bilgi edineceğiz ve patron bizi ailesinden biri olarak görecek

ScolarVisari

ScolarVisari

Kayıtlı Üye
Web Sitesi
steamcommunity.com
Kredi
0$
Bir teorim işe Gracie'nin geçmişi aşırı merakta bıraktı hopes akıllı kız ve aksiyon ve macera istiyor ama çordia izin vermiyor Maalesef bunun sebebi ne olabilir?
The Godfather daki gibi oğlunu uzak tutuyor sonra oğlu girip ailenin başına geliyor bence böyle bir şey olabilir

ScolarVisari

ScolarVisari

Kayıtlı Üye
Web Sitesi
steamcommunity.com
Kredi
0$
Gizemli Altılı yı cordia bulamamış zamanında fakat büyük bir savaş çıkarsa ve o altılının büyük mafyalardan biriyle bağı çıkarsa şaşırmam

efe21

efe21

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Doğru yerler var ama biz korkağız ana hikayede babamız yılan miydi veya eleman miydi bilinmiyor ancak özel olduğunu düşünmüyorum cordia bizi koz için elinde tutuyor bunu söyledi ama biz neyiz :D?
(benim tahminim) karakterin babası yaşıyor ve decula ailesi kendilerini korumak için bizi yanlarına aldılar

risky

risky

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bir şeyden eminim orada bulunmamızın sebebi mc nin annesi değil babası.

UkabR

UkabR

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
lunaya yeminle bağlanmıştık bu aşka dönüşür bence

risky

risky

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Deluca bizi rehin tutuyor kime karşı - babamıza büyük ihtimal.
Bir tarafımızda da bizim ölmemizi isteyen aile yada aileler var amaçları Deluca ile babamızı birbirine düşürmek
çıkan bu savaş sonunda da deluca ve babamızı bitirmek.

Deluca nın bizi rehin tutmasındaki amacını anlayabilirim savaş çıkmasın ki babamızdan korktuklarından değil.
Büyük ihtimal babamızında deluca ayarında bir gücü vardır denge olsun diye.
Asıl soru şu babamızın deluca ile ne alıp vermediği var?

byzahey37

byzahey37

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Benim aklımda olan bir kaç soru var teorisi olanlar cevaplasın.

1-Oyun başında bizi zehirleyenin evden biri olduğunu düşünüyorum sizce kim?

2-Cordia bizi neden öptü?

3-Hikayeye bakıcak olursak bizim orda tutulmak için kötü bir sebep var bizi üzecek bir sebep sizce en kötü ne olabilir bu sebep?

4-Sizce bizi neden öldürmek istiyorlar bizim ne değerimiz var?

5-Karakterimiz korkak birisi ama oyunda Gettardo(Yılanlardan birisi) ile karşılaştığımızda bizim genlerimizden bahsediyor sizce bu genler ne olabilir ve korkak olmamıza rağmen bu genlerin ne değeri var DeLuca ailesi için?

Aklımda bunlara benzer sorular var teorisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.

demirkan2

demirkan2

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Kesin biz gizemli 6 yı ararken gracie kaçırılcak filan onun draması döncek manyak kurtarıncada aşık olcak Mc'ye

0123metoli

0123metoli

Güncelleme Abonesi
Doğasever
Kredi
0$
1. Olarak her ailede casus var belli zaten
2. Bunu bende düşündüm ama teorin yok bunda
3. Aslında kötü bir sebep yok zaten mc anneside büyük yılandı bu yüzden cordia bizi oğlu olarak görüyor
4. Cordia bizi oğlu olarak gördüğü için bizi koz olarak kullanmak isteyeceklerdir
5. Anneside babasıda DeLuca içinden hatta annesi kuran ilk 4 yılandan biri ama bu gen olayını bende anlamadım
Benden bu kadar umarjm memnun kalmissındır

byzahey37

byzahey37

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
1. Olarak her ailede casus var belli zaten
2. Bunu bende düşündüm ama teorin yok bunda
3. Aslında kötü bir sebep yok zaten mc anneside büyük yılandı bu yüzden cordia bizi oğlu olarak görüyor
4. Cordia bizi oğlu olarak gördüğü için bizi koz olarak kullanmak isteyeceklerdir
5. Anneside babasıda DeLuca içinden hatta annesi kuran ilk 4 yılandan biri ama bu gen olayını bende anlamadım
Benden bu kadar umarjm memnun kalmissındır
Reis 1.Her ailede casus var ama bu kişi kim olabilir tanıdığımız birisi olarak ben mesela Anthonyden şüphelenmiştim.
2.Benimde bir teorim yok.
3.Reis kötü bir sebebi var hikayede öyle geçiyo 7.1 versiyonunda öyle diyo Serpent(Yılan üyesi) fazla spoiler vermekte istemiyorum ama kötü bir sebep var diyo Serpent.
4.Koz olarak kullanabilir ama diğer aileler bu kozun farkında değiller mesela Pops'un ailesi bizim niye orda tutulduğumuzu bilmiyor reis araştırıyolar ama bence tek bilen aile DeLuca ve bizi DeLuca'nın içinden birileri öldürmek istiyor.
5.Buna diyicek birşeyim yok reis benimde kafam karışık.

Düşünüp cevap yazdığın için teşekkürler reis ama 7.1 sürümüne geldik oyunun artık bu soruların cevabını bulmamız gerektiğini düşünüyorum ben, daha fazla teori lazım bu sorularla ilgili.

Üst Alt