TripKolik
Editör
ilk adimi luna'da yemege cıkartarak yaptık kocumİlk adımın atılması gerekiyor ama.
ilk adimi luna'da yemege cıkartarak yaptık kocumİlk adımın atılması gerekiyor ama.
Sadece Luna için demiyorum tüm karakterler için bir ilk adım olması lazım Isabel Luna hariç, Gracie de hariç olsun Cordia ve Eiza ile de bir şeyler olması lazım.ilk adimi luna'da yemege cıkartarak yaptık kocum
Doğru yerler var ama biz korkağız ana hikayede babamız yılan miydi veya eleman miydi bilinmiyor ancak özel olduğunu düşünmüyorum cordia bizi koz için elinde tutuyor bunu söyledi ama biz neyiz ?Cordia Gracie'nin yapabileceklerinden endişelendiği için onu geride tutuyor, böyle söylemişti. Sonra Gracie'nin tek
başına neler yapabildiğini gördük. O yüzden ben ikna oldum siz de ikna olmalısınız artık : S
Bence esas konuşmamız gereken şey genler. Oyun bizi burdan vurucak hissediyorum.
Luna'nın babası ona genlerini annesinden aldığını söyledi, yani Cordia'dan. Bu da Cordia'nın özel oldugunu
bize hatırlatıyor. Hatta Wilfred Cordia'ya basit bir adamla evlendiği için kızmıştı.
Ama bence o adam öyle basit bir adam değil. Öyle olsa Gracie böyle olmazdı. Babası Gracie'nin genlerini ondan aldığını söylemişti Luna küçükken. Çok zeki bir adam bence, genlerinin
özelliği o dahi olması, böyle düşündürdü beni.
Bir diğer düşüncem bizim karakterimizin genlerinin de özel olabileceği. Çünkü annemiz özel ve herkes bizi öldürmeye
çalışıyor.
Oynarken kafamı kurcalayan bir şey daha oldu. Gizemli Altılı'nın sadece özel kişilerin çocuklarını kaçırması.
Ve o Gaia (muhtemelen adını yanlış yazdım) denen kızın fiziksel olarak çok güçlü olması.
Sizce basit çocuklara deney yapmak yerine neden böyle bir yola gittiler ve bu genler konusunda siz neler düşünüyorsunuz
Karakterin annesiCordia'nın annesi mi yoksa ana karakterimizin annesi mi?
Ben ilk başta Gizemli Altılı'yı böyle diğer insanlardan farklı olan çocukları kaçırıp onları hayata hazırlayıp geri gönderen bir grup olarak düşünmüştüm.Tabii sonra Luna'ya yaptıklarını öğrenince teorim yok oldu.Bana göre Gizemli Altılı mafya ailelerine karşı olan bir grup ve mafya ailelerinin çocuklarını kaçırıp onları uyarmaya çaşlışıyorlar.Eğer mafyalığa devam ederseniz çocuğunuza böyle şeyler olabilir falan diye.Luna'nın oradaki arkadaşları da farklı ailelerden çıkabilir bence.Cordia Gracie'nin yapabileceklerinden endişelendiği için onu geride tutuyor, böyle söylemişti. Sonra Gracie'nin tek
başına neler yapabildiğini gördük. O yüzden ben ikna oldum siz de ikna olmalısınız artık : S
Bence esas konuşmamız gereken şey genler. Oyun bizi burdan vurucak hissediyorum.
Luna'nın babası ona genlerini annesinden aldığını söyledi, yani Cordia'dan. Bu da Cordia'nın özel oldugunu
bize hatırlatıyor. Hatta Wilfred Cordia'ya basit bir adamla evlendiği için kızmıştı.
Ama bence o adam öyle basit bir adam değil. Öyle olsa Gracie böyle olmazdı. Babası Gracie'nin genlerini ondan aldığını söylemişti Luna küçükken. Çok zeki bir adam bence, genlerinin
özelliği o dahi olması, böyle düşündürdü beni.
Bir diğer düşüncem bizim karakterimizin genlerinin de özel olabileceği. Çünkü annemiz özel ve herkes bizi öldürmeye
çalışıyor.
Oynarken kafamı kurcalayan bir şey daha oldu. Gizemli Altılı'nın sadece özel kişilerin çocuklarını kaçırması.
Ve o Gaia (muhtemelen adını yanlış yazdım) denen kızın fiziksel olarak çok güçlü olması.
Sizce basit çocuklara deney yapmak yerine neden böyle bir yola gittiler ve bu genler konusunda siz neler düşünüyorsunuz
Ana karakterin annesinin yılan olduğu geçiyordu oyunda.Hatta Cordia ile birlikte yılan olmuşlardı.Benim teorim bu arada Lunael naber mc karakterimizin annesi de yılandı bence annemiz hakkinda daha çok bilgi edineceğiz ve patron bizi ailesinden biri olarak görecek
İşte o yüzden miras olayları olabilir diye düşünüyorum bence Cordia mc oğlu gibi görüyor yeni sürümde herşey belli olurAna karakterin annesinin yılan olduğu geçiyordu oyunda.Hatta Cordia ile birlikte yılan olmuşlardı.
Miras tarzı bir şey olabilir veya verilmiş sözler tarzı.İşte o yüzden miras olayları olabilir diye düşünüyorum bence Cordia mc oğlu gibi görüyor yeni sürümde herşey belli olur
The Godfather daki gibi oğlunu uzak tutuyor sonra oğlu girip ailenin başına geliyor bence böyle bir şey olabilirBir teorim işe Gracie'nin geçmişi aşırı merakta bıraktı hopes akıllı kız ve aksiyon ve macera istiyor ama çordia izin vermiyor Maalesef bunun sebebi ne olabilir?
(benim tahminim) karakterin babası yaşıyor ve decula ailesi kendilerini korumak için bizi yanlarına aldılarDoğru yerler var ama biz korkağız ana hikayede babamız yılan miydi veya eleman miydi bilinmiyor ancak özel olduğunu düşünmüyorum cordia bizi koz için elinde tutuyor bunu söyledi ama biz neyiz ?
Reis 1.Her ailede casus var ama bu kişi kim olabilir tanıdığımız birisi olarak ben mesela Anthonyden şüphelenmiştim.1. Olarak her ailede casus var belli zaten
2. Bunu bende düşündüm ama teorin yok bunda
3. Aslında kötü bir sebep yok zaten mc anneside büyük yılandı bu yüzden cordia bizi oğlu olarak görüyor
4. Cordia bizi oğlu olarak gördüğü için bizi koz olarak kullanmak isteyeceklerdir
5. Anneside babasıda DeLuca içinden hatta annesi kuran ilk 4 yılandan biri ama bu gen olayını bende anlamadım
Benden bu kadar umarjm memnun kalmissındır