Lunael
Yetkili
Bu konu altında "The DeLuca Family" oyununa ait teorileri konuşabilirsiniz.
Son Konular
Bence de öyle bir şey olması mantıklı, ana karakterimizin artık kendini geliştirmesi için zorlu görevlere gitmesi gerekiyor.Şahsi fikrim Mc{Kendi Karakterimiz] Cordia'yla konuşup göreve gidecek ve zorlu aksiyonlar yasacağız?
Antonio'nun gizli sırları neler acaba çok merak ediyorum.Bir teorim de var son sürümde Isabel'le gizli sohbet ettiğimizde Antonio takıldığı mekanına gideceğiz sanırım orada baya şeyler öğreneceğiz Ana hikaye olarak!
Bunun sebebi Gracie'nin de aynı Luna gibi dramatik bir geçmişi olabilir.Bir teorim işe Gracie'nin geçmişi aşırı merakta bıraktı hopes akıllı kız ve aksiyon ve macera istiyor ama çordia izin vermiyor Maalesef bunun sebebi ne olabilir?
Sanmıyorum. Gracie bana göre acılı bir geçmişten çok el bebek gül bebek gibi büyütüldü. Ama büyüdükçe DeLuca ailesinin işini iyice anladı ve şuan o işlere girmek istiyor. Ama Cordia tehlikelerle boğuşan Luna'nın üstüne Gracie'yi gönderip onu da tehlikeye atmak istemiyor.Bunun sebebi Gracie'nin de aynı Luna gibi dramatik bir geçmişi olabilir.
Olabilir ama cordia'dan gizli birkaç yere gitti belki bizle birlikte ilerde gelebilir gizli ama bu ilerde sıkıntı çıkartacak kavga bile olabilir?Sanmıyorum. Gracie bana göre acılı bir geçmişten çok el bebek gül bebek gibi büyütüldü. Ama büyüdükçe DeLuca ailesinin işini iyice anladı ve şuan o işlere girmek istiyor. Ama Cordia tehlikelerle boğuşan Luna'nın üstüne Gracie'yi gönderip onu da tehlikeye atmak istemiyor.
Aile içi kavgalar olacağı kesin ama kimler arasında olacak...Olabilir ama cordia'dan gizli birkaç yere gitti belki bizle birlikte ilerde gelebilir gizli ama bu ilerde sıkıntı çıkartacak kavga bile olabilir?
Ortalığın karışacağı kesin hem de ne karışmak... Bu kavgalar yüzünden ana karakterimiz Isabel ile daha çok yakınlaşabilir.Tahminim Antonio ile Isabel veya Cordia ile olacak gibime geliyor Antonio sırrı ortaya çıkınca bi ortalık karışacak Canım Dolucam...
Yakınlaşır dicem de Aldatma Seçeneği seç'meyenlerde başka bir ilerleme olabilir.Ortalığın karışacağı kesin hem de ne karışmak... Bu kavgalar yüzünden ana karakterimiz Isabel ile daha çok yakınlaşabilir.
Aynen arkadaşlık yolunu seçenler için olaylar nasıl yansıtılacak acaba merak ediyorum.Yakınlaşır dicem de Aldatma Seçeneği seç'meyenlerde başka bir ilerleme olabilir.
Luna'yla efsane sahne bizleri bekliyor bence Luna'yla en son bi mekanda Gracie Isabel birkaç sahne yasadık pek ilerletmedi Gracie ve Luna'yı...Aynen arkadaşlık yolunu seçenler için olaylar nasıl yansıtılacak acaba merak ediyorum.
Luna ile bu güncellemede fazla bir şeyler olacağını sanmıyorum, ama ileride ki güncellemelerde mutlaka Luna ile önemli şeyler olacak.Luna'yla efsane sahne bizleri bekliyor bence Luna'yla en son bi mekanda Gracie Isabel birkaç sahne yasadık pek ilerletmedi Gracie ve Luna'yı...
Ama ana hikaye eklerse illaki bir luna görürüz ya?Luna ile bu güncellemede fazla bir şeyler olacağını sanmıyorum, ama ileride ki güncellemelerde mutlaka Luna ile önemli şeyler olacak.
Luna görürüz ama ona odaklanılmış bir şey olmazAma ana hikaye eklerse illaki bir luna görürüz ya?
Bi oyuna iki tane dramatik hikaye fazlaBunun sebebi Gracie'nin de aynı Luna gibi dramatik bir geçmişi olabilir.
Haklısın ama dramatik konularda oyuncuları çekiyor, bakalım nasıl işlenecek.Bi oyuna iki tane dramatik hikaye fazla