Lunael
Yetkili
Ana karakterimizi çaylaklıktan kurtarsın da ne yapıyorsa yapsın.Arka sokaklar ömrü olacaksa boş ver yavaş yapsın 5 sezon filan sürsün yeter ki!
Ana karakterimizi çaylaklıktan kurtarsın da ne yapıyorsa yapsın.Arka sokaklar ömrü olacaksa boş ver yavaş yapsın 5 sezon filan sürsün yeter ki!
Özellikle de anne babamızın, Cordia'nın ve Wilfred'in sırlarını merak ediyorum.Bundan Sonra mc(oynadığımız karakterin) işlerin önemini kavradığı için daha ciddi görevler, olayların içine daha fazla dahil olması, ve karakterlerin sırlarını yavaş yavaş ortaya çıkarmasını bekliyorum
Ben En Çok Cordiayı merak ediyorum ilerlememizde en çok onun Rol alacağını düşünüyorum.Özellikle de anne babamızın, Cordia'nın ve Wilfred'in sırlarını merak ediyorum.
Bence de bize en iyi eğitimi Cordia verebilir, sonunda o Buz kraliçesi xd.Ben En Çok Cordiayı merak ediyorum ilerlememizde en çok onun Rol alacağını düşünüyorum.
Sessiz olması ürkütüyor tabi ki, sessizliğini bozacaktır yavaş yavaş. xdBence de bize en iyi eğitimi Cordia verebilir, sonunda o Buz kraliçesi xd.
Sessizliğini bozmasıyla her yeri dağıtabilir ama xd.Sessiz olması ürkütüyor tabi ki, sessizliğini bozacaktır yavaş yavaş. xd
Dağıtsın biraz aksiyon olsun. xdSessizliğini bozmasıyla her yeri dağıtabilir ama xd.
Cordia'nın annesi mi yoksa ana karakterimizin annesi mi?Cordiayla daha fazla sahne gelmeli bence ve annesi de oyuna dahil olmalı
Mafya oyunu tabii ki de artık aksiyonun artması lazım şu ana kadar olan aksiyon bence kesinlikle yeterli değildi.Dağıtsın biraz aksiyon olsun. xd
Babamız değerli olmayabilir ama annemiz kesinlikle değerli biriydi.Mc[Kendi Karakterimiz] babası hakkında bir şey farkettim bizim babamız zamanında imza attığı için biz deluca'ya katildik belki babamız o kadar değerli biri değildir solvator olabilir...
Öyle'de bazı yılan kişiler babamıza benzediğimizi söylüyor cordia bizi öpmesinin sebebi babamıza benzediğimiz için öptü?Babamız değerli olmayabilir ama annemiz kesinlikle değerli biriydi.
Belki de Cordia babamıza aşıktı???Öyle'de bazı yılan kişiler babamıza benzediğimizi söylüyor cordia bizi öpmesinin sebebi babamıza benzediğimiz için öptü?
EBeninn bu biraz imkansız çünkü evliymiş o zamanlar sarisin biriyle luna daha yok orada o yüzden?Belki de Cordia babamıza aşıktı???
Annemiz eski dört yılandan biriyken nasıl olduda o hale geldi???EBeninn bu biraz imkansız çünkü evliymiş o zamanlar sarisin biriyle luna daha yok orada o yüzden?
Bence simdi'den yaptık o seçimleri isabel aldatmaa yolu bir seçimdi mesela.Bir de merak ettiğim şey ileride ki güncellemelerde oyunun sonunu etkileyecek seçimler olacak mı acaba?