Lunael
Yetkili
Mesela Luna veya Gracie ile olan seçimler?Bence simdi'den yaptık o seçimleri isabel aldatmaa yolu bir seçimdi mesela.
Mesela Luna veya Gracie ile olan seçimler?Bence simdi'den yaptık o seçimleri isabel aldatmaa yolu bir seçimdi mesela.
Onlarla bi seçim yoluna girmedik girdiysek de luna'ya söz verdiğimiz kaçıranları bulma olabilir Gracie Belirsiz daha ya ...Mesela Luna veya Gracie ile olan seçimler?
İkisine de gelmeli benceOnlarla bi seçim yoluna girmedik girdiysek de luna'ya söz verdiğimiz kaçıranları bulma olabilir Gracie Belirsiz daha ya ...
Hopes duy sesimizi artık aksiyon istiyoruz!İlişki görmek istiyorum bi yandan bi yandan aksiyon hopes duy sesimizi :d
Cordia'nın geçmişi çok kanlı ve aksiyonludur, kısa sürede görmek dileğiyle.Cordia'nın Wilfred'le geçmişini merak ediyorum ya o kadar aksiyonlar yasamışlardır?
Mafya oyunu tabii ki de artık aksiyonun dozunu arttırması lazım.Kan, vahşet görmek istiyorum biraz yap şunu artık Hopes Adam xd.
Aksiyon,gerilim,ciddi operasyonlar olsun da mafya görelim biraz xd.Mafya oyunu tabii ki de artık aksiyonun dozunu arttırması lazım.
Ana karakterimiz profesyonelce mafya eğitimi alsa çok iyi olur.Aksiyon,gerilim,ciddi operasyonlar olsun da mafya görelim biraz xd.
Bence illa ki olur birden fazla son zaten oyunun kalitesini arttırıyor. Oyunda kötü son da olur diye düşünüyorum ama benim merak ettiğim çok kötü bi son falan olur mu. Şimdiden oyunun sonunu hayal etmek için erken ama yine de merak ediyor insan.Bir de merak ettiğim şey ileride ki güncellemelerde oyunun sonunu etkileyecek seçimler olacak mı acaba?
Profesyonel eğitim şart bence yakın güncellemelerde görebiliriz.Ana karakterimiz profesyonelce mafya eğitimi alsa çok iyi olur.
Kötü son olacaksa bile birden fazla son olur umarım.Bence illa ki olur birden fazla son zaten oyunun kalitesini arttırıyor. Oyunda kötü son da olur diye düşünüyorum ama benim merak ettiğim çok kötü bi son falan olur mu. Şimdiden oyunun sonunu hayal etmek için erken ama yine de merak ediyor insan.
Böyle kaliteli bir yapımda birden fazla son kesin olur bence. Yeni güncellemeyle umarım yeni önemli seçimler de gelir. (Çok ikilemde bırakacak bişey de gelmesin tabi xd)Kötü son olacaksa bile birden fazla son olur umarım.
Mesela ben sadece Luna ile ilerlemek isterim Gracie'yi reddetme seçeneği gelebilir.Böyle kaliteli bir yapımda birden fazla son kesin olur bence. Yeni güncellemeyle umarım yeni önemli seçimler de gelir. (Çok ikilemde bırakacak bişey de gelmesin tabi xd)
İlk adımın atılması gerekiyor ama.Gracie, Luna, İsabel ve cordia yolları olacaktır ama bu kadar kısa erken beklemiyorum ben daha bizi tam tanımıyorlar tanıyan tek kişi tahminim Cordia.