Koskoca mafya olmaya çalışıyoruz şaka gibi 1 adam öldürdük o da zorunluluktan...Umarım şu çatışmalı görevler falan daha fazla olur az adam keselim daha 1 kill var.
Bence de rütbe atlarsak belki artık profesyonel eğitim verebilirler ana karakterimize.Bizim eleman adam öldürmekten korkuyor.Belki bu korkuyu aşmamız için bize yardım falan edebilirler.Daha adam akıllı bir eğitim verebilirler.
Vermeleri şart bence.Koskoca DeLuca Ailesi'ne girmişiz öldürmekten korkuyoruz.Bence de rütbe atlarsak belki artık profesyonel eğitim verebilirler ana karakterimize.
Aynen öyle şu an oyunda ki en sinir bozucu şey en büyük mafya ailesinin üyesi olup adam öldürmeye korkmak...Vermeleri şart bence.Koskoca DeLuca Ailesi'ne girmişiz öldürmekten korkuyoruz.
Muhtemelen Hopes abi bi yerden başlatır zaten o kadar alınan adamlar, leş sayısı bölümü var oyunda. Ama takımlardan birine katılır mıyız pek sanmıyorum.Benim şahsi fikrim Aksiyona girmek lazım Mc{Kendi Karakterimiz] korkak biri evet hayatında silah tutmamış ama bir yerden öğrenmesi lazım bir bölümde Kel Team Patenci Team ekipleriyle tanıştık onlara katılabiliriz diye düşünüyorum?
Katılsak fena olmaz ama ya macera aksiyon yaşarız yeni kişiler yeni ilişki filan.Muhtemelen Hopes abi bi yerden başlatır zaten o kadar alınan adamlar, leş sayısı bölümü var oyunda. Ama takımlardan birine katılır mıyız pek sanmıyorum.
Tabii katılsak daha fazla macera daha fazla karakter yeni yollar olur. Güzel olur herhalde.Katılsak fena olmaz ama ya macera aksiyon yaşarız yeni kişiler yeni ilişki filan.
Keşke hızlı çıkartsada biz de oyuna kavuşsak.Sıkıldım artık ya beklemekten keşke hızlı çıkarta bilse aksiyon dolu bir sahnelerle bizlere sunsa!
Arka sokaklar ömrü olacaksa boş ver yavaş yapsın 5 sezon filan sürsün yeter ki!Keşke hızlı çıkartsada biz de oyuna kavuşsak.