Summer's Gone - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Summer's Gone

Güncel Sürüm Bilgisi
Bölüm 5 Beta
meyus

meyus

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ne zaman erken erişime Girer bilgi varmı

U

ufuk.by1

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyuna türkçe yama gelecek mi?. Bölüm 3 yükledim altyazı vardı. Diğer 2 bölüm türkçe mi?

D

Dovakin

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ekli dosyayı görüntüle 5083
GENEL BAKIŞ

Geçirdiğiniz tramvanın ardından genç hayatını toparlamanın yolunu bulmaya çalışır.Toparlanmaya calışırken farklı farklı gizemleri çözmeye çalışıyor.Gizemlerin peşinden gidebilecek misin ? Üniversite başlamak üzere ve gizemler açığa çıkmak üzere.

Paylaşılan Tarih: 15.08.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: Bölüm 3
Platformlar: Windows, Mac, Android
Dil Seçenekleri: İngilizce
Oyun Boyutu PC: 3.02
Oyun Boyutu MAC: 3 GB
Oyun Boyutu APK: 960 MB

Oyun Konuları
Romance, Big tits, Big ass, Violence, 3DCG, Male Protagonist, School setting, Virgin
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Summer's Gone oyununu çalıştırın.

bolum 1 2 de icinde mi yoksa kendim mi indrimem gerekiyor

T

trespasser

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunda Trans Content'i aktifleştirmeme rağmen 3 Chapter boyunca da ilişkin herhangi bir sahneyle karşılaşmadım. Yapımcı henüz oyuna eklememiş olabilir mi?

Skiez

Skiez

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Türkçe versiyonunda 3 bölüm var bu da mı öyle yoksa içinde 4.bölüm var mı ikisi arasında dosya boyutunun farkı var ondan soruyorum

F

F. Efe05

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ben şunu anlamadım bu oyun 3 part mı değil mi yoksa bu hepsinin olduğu mu

F

full.xp

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Summer's Gone Bölüm 1 - 2 - 3 Nerde ben indirdim ama Kaçıncı bölüm bilmiyorum herhalde 3 indirdim 1 ve 2 yi merak ediyorum

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Summer's Gone Bölüm 1 - 2 - 3 Nerde ben indirdim ama Kaçıncı bölüm bilmiyorum herhalde 3 indirdim 1 ve 2 yi merak ediyorum
1 ve 2.bölümler de içerisinde mevcut sadece 3.bölüm değil hepsi var, sizin indirdiğiniz hepsini kapsıyor yani.

Üst Alt