Lunael
Yetkili
Evet, ama tam sürümü yayınlandıktan sonra da oyun betada kalacak.Yani o zaman yapımcı oyunun Chapter 4 full sürümünü çıkardı ve sadece çevirinin tamamlanmasını mı bekliyoruz ?
Evet, ama tam sürümü yayınlandıktan sonra da oyun betada kalacak.Yani o zaman yapımcı oyunun Chapter 4 full sürümünü çıkardı ve sadece çevirinin tamamlanmasını mı bekliyoruz ?
Anladım.Bilgilendirme için teşekkürler.Bizde en kısa sürede full sürümüne güncelleyeceğiz. Çok büyük değişiklikler olmayacak.
Rica ederim.Anladım.Bilgilendirme için teşekkürler.
Beta 4.5 şu an sadece pc platformu için portlanmış android versiyonu geldiğinde sitemize eklenecektir.Apk formatı 4.5 mu 4 mü şuanda ? Yani 4.5 beta sadece Windows formatı için mi?
Devamı geldi zaten being a dik nedeniyle diğer oyunların çevirisi erteleniyorBu oyunun devamı gelecek mi? Aşırı hoşuma gitti diğer aynı türlere nazaran(ana karaktere biraz tilt oldum)
Yapamazsınız.merhaba, oyunun chapter 4 unu bitirmiştim aradan baya zaman geçti sanırım 4.5 çıkmış son chapterı indirip oyunuma yama yapabiliyor muyum acaba yardımcı olursanız sevinirim.
Editörümüze bildiriyorum yakında güncellenir.4.5 Full sürüm gelmiş yazıyor indirecektim ama linkler bozuk mega da eski versiyon var en yakın zamanda güncellerseniz iyi olur.
Güncellendi4.5 Full sürüm gelmiş yazıyor indirecektim ama linkler bozuk mega da eski versiyon var en yakın zamanda güncellerseniz iyi olur.
Versiyon 5 çıkınca Türkçesi gelecek.Ya ben burdan 4 bölümü bitirdim. Ve güncellemesini bekliyordum. Ama dayanamadım, başka siteden 4 30 Türkçe beta halini indirdim ve bitirdim. Tekrardan bu siteye geldim acaba güncelleme gelmiş mi diye, ve burda 4 30 full İngilizce var.
Acaba burdan 4 30 full Türkçe hali gelecek mi, yoksa summer's gone final olduğun da mı gelecek, Türkçe hali. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim
Anladıma göre. Versiyon 5 çıktığın da, Türkçe 4 30 full çıkacak demiVersiyon 5 çıkınca Türkçesi gelecek.
4.5 full yayınlandı ve yakında çevirisine başlanacakAnladıma göre. Versiyon 5 çıktığın da, Türkçe 4 30 full çıkacak demi
Müstehcen sahneleri diyorsanız daha gelmedi.pompa geldi mi bu oyuna ya