Türkçesi kalkmadı. Forumda duruyor hâlâ.Muhteşem bi oyun ama neden Türkçesi kalkti anlamadım açıkçası
Türkçe çevirisi mevcut.Oyunun Türkçesi ne zaman çıkar acaba
Çok teşekkür ederimTürkçe çevirisi mevcut.
Summer's Gone Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman
GENEL BAKIŞ Genç bir ruh, travmatik bir deneyimden sonra hayata geri dönmenin yolunu bulmaya çalışır. Üniversite başlamak üzere ve gizemler de ortaya çıkmak üzeredir. Bu gizemler karşısında tepkiniz ne olacak? Paylaşılan Tarih: 10.10.2024 Destek Olmak İçin: Patreon Sürüm: Bölüm 5 Platformlar...adultoyunceviri.com
Rica ederimÇok teşekkür ederim
Apk yok maalesef bu konuda.Apk indirma linki hangisi acaba MAC yazan mi... ben summer gones 2yi indirdim.. onun icindr sanirim 1 yok hikayenin ortasinda basladi.. apk dosyasi hangisi acaba?
Devamı Gelecek - Renpy - Android - Türkçe - Summer's Gone Türkçe - Bölüm 2 Hem Türkçe hem de android olarak bu linkte mevcut.Apk indirma linki hangisi acaba MAC yazan mi... ben summer gones 2yi indirdim.. onun icindr sanirim 1 yok hikayenin ortasinda basladi.. apk dosyasi hangisi acaba?
Evet aynı oyun ikiside.Bu türkçe olanla aynı mı
Net bir tarih veremiyoruz çevirisi bitince yayınlanır.Oyun patreonda beta yayınlandı normal sürüm ne zaman yayınlanır acaba çok sardı
bende var verebilirimBu oyunun androide gelmesi lazım
Bu oyunun androide gelmesi lazım
Sitemizde zaten hem Türkçe hem de Android olarak mevcut.bende var verebilirim
Yapımcı 3.bölümü betaya koydu betadan çıkınca çevirisine başlanacak.Bişey dicem oyunun 3. Bölümü beta olarakmı çıktı bölüm değilmi yani nası
Ne zaman çıkarmayı düşünüyor yapımcı bilgi varmıYapımcı 3.bölümü betaya koydu betadan çıkınca çevirisine başlanacak.