Oynadığın oyun her 3 bölümü içermekte yani komple türkçeOyuna türkçe yama gelecek mi?. Bölüm 3 yükledim altyazı vardı. Diğer 2 bölüm türkçe mi?
1. ve 2. Bölümlerde bunun icinde mi ? Yoksa direk 3.bölüm mü var bu apk içinde ?Apk sı çıktı iyi oyunlar.
1 ve 2.bölümlerde dahil.1. ve 2. Bölümlerde bunun icinde mi ? Yoksa direk 3.bölüm mü var bu apk içinde ?
Oynadım harika bir oyundu. Devamı ne zaman gelir acaba ?1 ve 2.bölümlerde dahil.
Net bir tarih yok.Oynadım harika bir oyundu. Devamı ne zaman gelir acaba ?
bolum 1 2 de icinde mi yoksa kendim mi indrimem gerekiyorEkli dosyayı görüntüle 5083
GENEL BAKIŞ
Geçirdiğiniz tramvanın ardından genç hayatını toparlamanın yolunu bulmaya çalışır.Toparlanmaya calışırken farklı farklı gizemleri çözmeye çalışıyor.Gizemlerin peşinden gidebilecek misin ? Üniversite başlamak üzere ve gizemler açığa çıkmak üzere.
Paylaşılan Tarih: 15.08.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: Bölüm 3
Platformlar: Windows, Mac, Android
Dil Seçenekleri: İngilizce
Oyun Boyutu PC: 3.02
Oyun Boyutu MAC: 3 GB
Oyun Boyutu APK: 960 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?Romance, Big tits, Big ass, Violence, 3DCG, Male Protagonist, School setting, Virgin
RAR'dan çıkarttıktan sonra Summer's Gone oyununu çalıştırın.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
MEGA - MIXDROP
MAC
MEGA
ANDROİD
MEGA
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 1931 Ekli dosyayı görüntüle 1932 Ekli dosyayı görüntüle 1934 Ekli dosyayı görüntüle 1935
İçinde mevcuttur.bolum 1 2 de icinde mi yoksa kendim mi indrimem gerekiyor
Türkçesi var zaten Türkçe oyunlar kategorisinde bulabilirsiniz.türkçe ne zaman gelir ?
Apk yapılırken olmuştur fazladan bölüm yoktur.Türkçe versiyonunda 3 bölüm var bu da mı öyle yoksa içinde 4.bölüm var mı ikisi arasında dosya boyutunun farkı var ondan soruyorum
Türkçe oyunlar kategorisinde Türkçe olarak bulabilirsiniz ve evet 3 bölümde içerisinde mevcut.Ben şunu anlamadım bu oyun 3 part mı değil mi yoksa bu hepsinin olduğu mu
1 ve 2.bölümler de içerisinde mevcut sadece 3.bölüm değil hepsi var, sizin indirdiğiniz hepsini kapsıyor yani.Summer's Gone Bölüm 1 - 2 - 3 Nerde ben indirdim ama Kaçıncı bölüm bilmiyorum herhalde 3 indirdim 1 ve 2 yi merak ediyorum