M
Maime
Kayıtlı Üye
peki ne kadar aralıkla yeni sürümü çıkıyor?Zaten bu daha yeni çıktı daha 1 hafta olmadı.
peki ne kadar aralıkla yeni sürümü çıkıyor?Zaten bu daha yeni çıktı daha 1 hafta olmadı.
Oyun boyutu APK için 960 MB diyor ama indirme ekranına gelince dosya 655.5 MB gözüküyor neden böyle acaba?
Oyunu açtığımda maalesef oyun çöküyor. Oyunu Türkçeye çevirirken low quality gibi bir seçenek ekleme şansınız var mı? Görüntü kalitesini düşürmek çökme sorununu çözebilir belki.Yapımcı eski sürümden daha fazla sıkıştırma yapmış. Apk boyutu düşmüş.
Çeviri işlemeleri betadan sonra başlayacaktı şuan başlanmış olabilir tam bir bilgi verilemez3 .5 sürümü Türkçe'ye ne zaman cevirilir ?
3.5 ilk olarak beta olarak çıktı. Sonrasında üzerine eklemeler yapıldı ve full sürümü çıktı.Bölüm 3.5 ile bölüm 3.5 full arasında ne fark var,biri anlatabilir mi?
Evet. İngilizce sürümü en güncel halinde olup 4.bölümün beta sürümüdür.Şuan ki sürüm en son beta olarak çıkardığı mı ?
Peki bunun Türkcesi çikacakmı yoksa full hali çıktığındami gelir TürkçesiEvet. İngilizce sürümü en güncel halinde olup 4.bölümün beta sürümüdür.
Full hali çıktığında gelecek.Peki bunun Türkcesi çikacakmı yoksa full hali çıktığındami gelir Türkçesi
Tam olarak belli değil birkaç değişiklik ya da ekleme olabilir. Ama kesin olan şey birinci bölümün yenileniyor olduğu.Oyun betadan çıkarken birkaç sahne daha eklenir mi yoksa şuanki bölümler üzerinde yenilememi olur sadece?
Bunun hakkında net bir şey söylemek doğru olmaz. Çıkmadan bilemeyiz.Oyun betadan çıkarken birkaç sahne daha eklenir mi yoksa şuanki bölümler üzerinde yenilememi olur sadece?
Bizde en kısa sürede full sürümüne güncelleyeceğiz. Çok büyük değişiklikler olmayacak.Şimdi ben bölüm 3.5 olan sürümü oynayarak bitirdim ama Chapter 4 için hangi sürümden devam etmem gerekiyor ? Oyunun Türkçe bölümünde " Chapter 4 Beta "sürümünü görüyorum ama İngilizce sürümde de "Chapter 4 Full" sürümü görüyorum. Anlamadığım Chapter 4 full olarak çıktı da sadece çevirisi mi yapılmadı ya da yanlışlıkla mı yazıldı ? Bir de Chapter 4 Full ile Türkçe diline çevrilen Beta sürüm arasında nasıl bir fark var acaba ? Yani iki sürüm de 3.5 teki olaylar ile aynı mıdır teşekkürler.