Mc'nin alfa birey olması hikayede çok değerli bir yere sahip. Rakip olarak alfa bir kadın da karşısına çıktı, bence ikisi atışsa harika olur. Onun haricinde, sanki bütün hikaye bellaya oynuyor gibi geldi bana. Bella rotasından gidince bizi bella kurtarıyor ama, onun haricinde profesör yardıma geliyor.Bence bir sonraki sürümde de hikaye fazla ilerlemeyecek gibi geliyor. O kadar beklemenin karşılığı biraz düşük kaldı gibi. Evet, görsel güncellemeler iyi, yeni replikler falan hoş, hatta çeviri de oldukça komik. Lakin, bütün hikayenin bella üzerinden gitmesi bence bir tık sinir bocuzu. Ne yani koca okulda robin sadece bella ya da profesörümü arayabiliyor ? Namiyi de arayabilir en basitinden. Onun haricinde dediğim gibi, Mc alfa erkek olmak ve insanları manüpile etme konusunda gayet başarılı, bu durum da hikayeyi daha çekici ve merak uyandırıcı yapıyor. Atışsınlar dedim ama, vanessanın mc ye karşı fazla bir şansı yok gibi hissetmedim de değil. Uzun lafın kısası, yeter artık bella sal bizim çocuğu beh.