Byferohck
Discord Ünlüsü
Yetkili değilim bende sizin gibi üyeyim Summer's Gone hakkında bir sorun varsa bana sorabilirsinsen yetkili bir abiye benziyorsun
Yetkili değilim bende sizin gibi üyeyim Summer's Gone hakkında bir sorun varsa bana sorabilirsinsen yetkili bir abiye benziyorsun
bu oyunun yapımcısı nereliYetkili değilim bende sizin gibi üyeyim Summer's Gone hakkında bir sorun varsa bana sorabilirsin
Almanyabu oyunun yapımcısı nereli
MC'nin yanına benceSon sinematik de bella nereye gidiyor acaba merak ettim
Chapter 1 rework ve bir kaç yeni sohbet ama onun dışında farklı bir şey yokyapımcı betası ile finali arasında herhangi bir fark var mı yeni sahneler eklendi mi ya da oyun süresi uzadı mı bilgisi olan söyleyebilir mi
Eğer yetişirse bu yıl içinde bölüm 4.5 yayınlanacak.Ocean efendi yine 1 yılda oyunu çıkarırsa kafayı yerim
Bu yıl bitmeden çıkartmayı planladığını söyledi.Ocean efendi yine 1 yılda oyunu çıkarırsa kafayı yerim
Hadi inş ama çok olası görmüyorumEğer yetişirse bu yıl içinde bölüm 4.5 yayınlanacak.
O da senin görüşün bu sefer 2 haftalık ara verilmeden direkt yeni sürüme başlandıHadi inş ama çok olası görmüyorum
Ya bende çok istiyorum bu yıl çıkmasını, yok müzik telifi yok başka bişiler oldu oyun baya uzadı bunlar çözüldü diye biliyorum böyle sorunlar artık olmassa bu sene çikma umuduna bende sicak bakıyorumO da senin görüşün bu sefer 2 haftalık ara verilmeden direkt yeni sürüme başlandı
Bunlar kadar iyi olmasada College Kings var oda az çok iyibadik ve summers gone oynadıktan sonra diğerlerine ekmek veresim gelmiyor
Gelecek güncelleme Victoria ve Mila üzerinde durulacak ama Bella ile fazla içeriğin olmasının sebebi sizin proje arkadaşınızın olmasıdır herkesle proje arkadaşı olacaksınızMc'nin alfa birey olması hikayede çok değerli bir yere sahip. Rakip olarak alfa bir kadın da karşısına çıktı, bence ikisi atışsa harika olur. Onun haricinde, sanki bütün hikaye bellaya oynuyor gibi geldi bana. Bella rotasından gidince bizi bella kurtarıyor ama, onun haricinde profesör yardıma geliyor.Bence bir sonraki sürümde de hikaye fazla ilerlemeyecek gibi geliyor. O kadar beklemenin karşılığı biraz düşük kaldı gibi. Evet, görsel güncellemeler iyi, yeni replikler falan hoş, hatta çeviri de oldukça komik. Lakin, bütün hikayenin bella üzerinden gitmesi bence bir tık sinir bocuzu. Ne yani koca okulda robin sadece bella ya da profesörümü arayabiliyor ? Namiyi de arayabilir en basitinden. Onun haricinde dediğim gibi, Mc alfa erkek olmak ve insanları manüpile etme konusunda gayet başarılı, bu durum da hikayeyi daha çekici ve merak uyandırıcı yapıyor. Atışsınlar dedim ama, vanessanın mc ye karşı fazla bir şansı yok gibi hissetmedim de değil. Uzun lafın kısası, yeter artık bella sal bizim çocuğu beh.