başlangıç sahneleri değişmiş ve farklı diyaloglar varSahne eklemişler mi?
Hayır bahsettiğiniz sahneden yok ama ona yakın bir şey eklendi bu sürümdeSahne eklemişler mi?
PC sürümünde bir sorun olmuş galiba tekrar yükledim indirebilirsiniz.hatta yeni sahnelerin hepsi ingilizce ne zamandır bekliyodum üzdü
bölüm 5 final mi bilginiz var mı
bu summers gone en az 2-3 yıl gider bu yavaşlıkla
Chapter 1 rework onun dışında hiç bir farklılık yokSahne eklemişler mi?
2-3 yıl azbu summers gone en az 2-3 yıl gider bu yavaşlıkla
Evet, oynayabilirsiniz.Bu oyunlar blue stacks veya diğer emülatörlerde oynanabilir mi
Belli değilNe zaman herkes için erişime açılacak beklemekten gına geldi.
Betadan çıkış süreleri hakkında net bir tarih veremiyoruz.Ne zaman herkes için erişime açılacak beklemekten gına geldi.
Victoria bazen çok korkutucu vibe'lar veriyor.Summer's Gone Bölüm 4.5 Hakkında Kısa Bilgilendirme
Bu güncelleme için Oceanı zorlayan tek şey telefon, iki adet kodlama için yardımcı olsa bile sadece boş zamanlarda yardımcı oluyorlar
Bu demek oluyorki hala renpy kodlama için birini arıyor ve bölüm başına ödeme alacak.
Geçen sefer size dediğim gibi bu bölüm Victoria/Mila ağırlıklı olacak.
Aşağıya bir render bırakıyorum daha fazlası için discord adresimizi ziyaret edebilirsiniz.
Öyle ama artık eskisine nazaran daha tatlı oldu ve nedense biraz summeri andırıyorVictoria bazen çok korkutucu vibe'lar veriyor.
Şuan güncel sürüm 4 zaten betadan çıkışı soruyorsanız yakında betadan çıkacak gibi duruyor4.bölüm ne zamana gelir
Asıl Summer'ı Sasha andırıyor.Öyle ama artık eskisine nazaran daha tatlı oldu ve nedense biraz summeri andırıyor
sen yetkili bir abiye benziyorsunŞuan güncel sürüm 4 zaten betadan çıkışı soruyorsanız yakında betadan çıkacak gibi duruyor