Byferohck
Discord Ünlüsü
adult demek sex sahnesi demek değil ve yapımcı yetişkin öge içeren hikaye odaklı olarak yapıyorGene sahne yoksa artık bir adult oyun olmadığınaa inanmaya başlıycam
adult demek sex sahnesi demek değil ve yapımcı yetişkin öge içeren hikaye odaklı olarak yapıyorGene sahne yoksa artık bir adult oyun olmadığınaa inanmaya başlıycam
Gene yokGene sahne yoksa artık bir adult oyun olmadığınaa inanmaya başlıycam
Aldığınız hatayı söyleyin ve ekran görüntüsü atınOyunu yükleyince giriş yapamıyorum hata veriyor sürekli
Yaaaaaani. Bilmiyorum ya, Vic'i görmüyoruz bile, 1-2 tane sahnede gözüküyor. Mila biraz az da olsa gözüküyor. Ana karakter olmasına rağmen maja da ortalıkta yok. Kaldı ki aşk ilişkisi var.Gelecek güncelleme Victoria ve Mila üzerinde durulacak ama Bella ile fazla içeriğin olmasının sebebi sizin proje arkadaşınızın olmasıdır herkesle proje arkadaşı olacaksınız
Maja nasıl ana karakterYaaaaaani. Bilmiyorum ya, Vic'i görmüyoruz bile, 1-2 tane sahnede gözüküyor. Mila biraz az da olsa gözüküyor. Ana karakter olmasına rağmen maja da ortalıkta yok. Kaldı ki aşk ilişkisi var.
Yanlış anlatmışım demek istediğimi. Maja da ilişki yaşayabileceğim karakterler arasında.Maja nasıl ana karakter
Hepsi aynı anda olamaz zaten oyunun başlangıcı 3. bölüm sayılırYaaaaaani. Bilmiyorum ya, Vic'i görmüyoruz bile, 1-2 tane sahnede gözüküyor. Mila biraz az da olsa gözüküyor. Ana karakter olmasına rağmen maja da ortalıkta yok. Kaldı ki aşk ilişkisi var.
Summer's Gone Tanıtım Postuna Ulaşmak İçin Tıklayın.Oyundan biraz bahseder misiniz? oynayan tavsiye eden var mı? üniversite de mi geçiyor?
güzel oyun. oynanır. üniversite var ama tamamiyle üniversite hayatı değilOyundan biraz bahseder misiniz? oynayan tavsiye eden var mı? üniversite de mi geçiyor?
Teşekkür ederimgüzel oyun. oynanır. üniversite var ama tamamiyle üniversite hayatı değil
• Linke tıklayın.indirme linkine bir türlü ulaşamıyorum yardım edin
Tabii ki de hepsi aynı anda olamaz ama, çok geri planda kalan karakterler var. Bence maja, ayua, nadia falan yalan durumda şuan. Nasıl toplarlayacak bu durumu merak ediyorum.Hepsi aynı anda olamaz zaten oyunun başlangıcı 3. bölüm sayılır
Aynnbadik ve summers gone oynadıktan sonra diğerlerine ekmek veresim gelmiyor