Son Konular
buraya gelmedi daha fakat başka sitede var reklam olmasın söylemiyorumYeni güncelleme ne zaman gelir bir bilgi varmı ?
Tamamdır teşekkürlerburaya gelmedi daha fakat başka sitede var reklam olmasın söylemiyorum
Anladım teşekkürlerBybadik12 o sadece hikaye yazmayı seviyordu birine güvendi Summer's Gone için ama güvendiği kişi kendini geliştirmedi ve oyuna tam olarak 6 ay boyunca tek render yapmadı Ocean en son nerde güncelleme diye sorunca güncellemeyi yapıp Ocean a verdi ama Ocean yaptığı şeyin çok kötü bir şey olduğunu görünce 2. Bölümü kendisi yeniden yapmaya karar verdi bide oyunu da boşladığını görünce güvendiği kişiyi işten atmak zorunda kaldı ve böylece her iki oyunda onun üzerine kaldı
Çıktı zaten ama burada yeni sürümü yayınlanmadı Türkçe olarakLütfen yapımcı hızlı yapsın şunu oyuna deli gibi odaklanmıştım bitince o kadar üzüldüm ki
kral sen baya bu işi sıkı takip ediyorsun, milleti bilgilendiriyorsun tebrik ediyorum çok iyisinBybadik12 o sadece hikaye yazmayı seviyordu birine güvendi Summer's Gone için ama güvendiği kişi kendini geliştirmedi ve oyuna tam olarak 6 ay boyunca tek render yapmadı Ocean en son nerde güncelleme diye sorunca güncellemeyi yapıp Ocean a verdi ama Ocean yaptığı şeyin çok kötü bir şey olduğunu görünce 2. Bölümü kendisi yeniden yapmaya karar verdi bide oyunu da boşladığını görünce güvendiği kişiyi işten atmak zorunda kaldı ve böylece her iki oyunda onun üzerine kaldı
Teşekkürler ama adult u artık takip etmiyorum sadece Summer's Gone ve Yapımcısı hakkında her şeyi biliyorum diyelimkral sen baya bu işi sıkı takip ediyorsun, milleti bilgilendiriyorsun tebrik ediyorum çok iyisin![]()
![]()
Oyun son güncelleme ile final mi olacakSummer's Gone Bölüm 3.5 Betadan Çıktı Yakında Çeviri İşlemeleri BaşlarEkli dosyayı görüntüle 8418
Hayır oyunun beta sürümü ve final sürümü bulunuyor final sürümü sorunsuz sürüm demekOyun son güncelleme ile final mi olacak
Anladım teşekkürlerHayır oyunun beta sürümü ve final sürümü bulunuyor final sürümü sorunsuz sürüm demek
Oynadım zaten onu kanka ama işte keşke devamı gelseÇıktı zaten ama burada yeni sürümü yayınlanmadı Türkçe olarak
bu oyunu baya seviyor gibisin o zamanTeşekkürler ama adult u artık takip etmiyorum sadece Summer's Gone ve Yapımcısı hakkında her şeyi biliyorum diyelim