Byferohck
Discord Ünlüsü
Ondan sonra 2 güncelleme geldi ama burada son güncelleme yayınlanmadı.Bana da haber verirsen sevinirim
Ondan sonra 2 güncelleme geldi ama burada son güncelleme yayınlanmadı.Bana da haber verirsen sevinirim
Siteye gelmedi ve 3.5 sürümü daha betada büyük ihtimal çevirmek için betadan çıkmasını bekliyorlar3.5 sürümü geldi mi
Yayınlandı zaten türkçesi yapımcının beta süreci bitince burada çeviri işlemlerine başlanacak.3.5 Ne zaman gelir?
Oyunun 30 bölüm hedefi bulunuyorOyun aşırı hoşuma gitti, hikayesi çok iyi umarım uzun süre gider.
2 adet oyun birlikte yapılıyor zamanın çoğunluğu oyunu yapmakla değil blender de geçiyor blender de her şeyi sen kendin çiziyorsun ve yarım güncelleme dediğin 1400 render içeriyor diğer yapımcılar 600 render diye tam güncelleme çıkarıyor30 bölüm hedef mi? yarım bölümü 5 6 ayda çıkarıyolar bu da milfy city gibi olur para için 2 3 küçük sahne eklerler bitti
İki oyun üzerinde çalışarak bir oyunu bu kadar bekletmek bence kötü tek oyun üzerinde çalışması daha mantıklı bence.2 adet oyun birlikte yapılıyor zamanın çoğunluğu oyunu yapmakla değil blender de geçiyor blender de her şeyi sen kendin çiziyorsun ve yarım güncelleme dediğin 1400 render içeriyor diğer yapımcılar 600 render diye tam güncelleme çıkarıyor
Where it all began olmazsa Summer's Gone de olmaz. Ama her iki oyunun birlikte yapılmasının diğer bir sebebi ise oceanın bir kişiye güvenmesi ve o kişinin oyunu başı boş bırakmasıdır.İki oyun üzerinde çalışarak bir oyunu bu kadar bekletmek bence kötü tek oyun üzerinde çalışması daha mantıklı bence.
Discorduna nasıl katılabilirim
Oyunun sonunda geçiyor buraya bırakırdım ama geçen sefer yasak olduğundan dolayı silindiDiscorduna nasıl katılabilirim
Ocean dc de paylaşım yaptı onların betası bittimi acaba ?Oyunun sonunda geçiyor buraya bırakırdım ama geçen sefer yasak olduğundan dolayı silindi
Hayır bilgi postu idiOcean dc de paylaşım yaptı onların betası bittimi acaba ?