Byferohck
Discord Ünlüsü
Oyunun sonunda ki link daveti geçersiz diyor ondan sormuştum aslında yine de teşekkürler.Oyunun sonunda geçiyor buraya bırakırdım ama geçen sefer yasak olduğundan dolayı silindi
Diğer konuda verdim linkiOyunun sonunda ki link daveti geçersiz diyor ondan sormuştum aslında yine de teşekkürler.
30 temmuz da geldi ama buraya daha gelmedi.En son ne zaman geldi güncelleme
Yeni güncelleme geldi yakında buraya gelecek.Oyun baya iyi oyunmuş ama aşırı kısa çok hızlı güncelleme gelir umarım.
Bildiğiniz gibi yarım güncelleme ama en az 1 saat oynanış olacaktır yapımcının betası bittikten sonra oyuna biraz daha eklemeler olacak buda süreyi biraz daha artırabilir.Güncelleme ne kadar saat/dakika ekler bilen varmı?
Evet daha gelmedi yapımcının betası bittikten sonra içerik eklemeleri olacağı için çeviri işlemi yapımcının betası bittikten sonraya alındı.Yarım güncellemeyi indirdim ama sanırım Türkçe yok daha.
Android 11 dosyalara erişimi zorlaştırıyor o izin Adultoyunceviri klasörüne ek olarak save alıyor başka bir özelliği yok tabi izin verip vermemek sana kalmış ama vermezsen oyunu oynamazsın Türkçe olarakandroid versiyonu oyuna girişte tüm dosyalara erişim izni istiyor, normal bir durum mu?
Devamı geldi buraya gelmedi.En son oynadığınmda SPOİLER SPOİLER
merdivenli bı yerde bitiyordu devamı geldi mi