Kekwox
Kayıtlı Üye
En iyisi oyunu oynadıktan sonra yorum yapmak yani.İnsanlar daha fazlasını bekledikleri için böyle diyorlar.
En iyisi oyunu oynadıktan sonra yorum yapmak yani.İnsanlar daha fazlasını bekledikleri için böyle diyorlar.
Evet. Bence Nami severler için bu bölüm gayet iyiydi. Ama Bella severler için iyi olmayabilir.En iyisi oyunu oynadıktan sonra yorum yapmak yani.
Mila severlerin gözleri yaşlı.Evet. Bence Nami severler için bu bölüm gayet iyiydi. Ama Bella severler için iyi olmayabilir.
Yeni bölümü çıktı. Şu anki güncel bölüm 4.bölüm.En son 3.5 vardı bu tamamen farklı bir bolummü kafam karıştı
Eğer Nami onu öldürmeseydi görebilirdin(!)Summer'in yetişkin modeli nasıl acaba?? Oyuna dönse de görsek...
Nami kimdiki oyunu o kadar süre oynamayınca unuttumEğer Nami onu öldürmeseydi görebilirdin(!)
Kızıl saçlı ev arkadaşımız olan.Nami kimdiki oyunu o kadar süre oynamayınca unuttum
Tum bolumler bu apk damı yani yoksa sadece 4 müYeni bölümü çıktı. Şu anki güncel bölüm 4.bölüm.
Tüm bölümler tek apk dosyasının içindedir. Tek bir APK kurarak tüm bölümleri oynayabiliyorsunuz.Tum bolumler bu apk damı yani yoksa sadece 4 mü
İroni yapıyor.Spoiler mi yedim?? Hem de discord ünlüsü tarafından...Çok çok ayıp oldu...
Şaka yaptım sadece çok konuşulan bir teoriyi ortaya attım belki de sırada Bella vardır şimdiSpoiler mi yedim?? Hem de discord ünlüsü tarafından...Çok çok ayıp oldu...
bende ondan şüpheleniyorum veya tehdit falanEğer Nami onu öldürmeseydi görebilirdin(!)
Yapımcı en önemli karakterler bile ölebilir demişti çok önceden kim bilir belki Naminin içinde bir şeytan vardırbende ondan şüpheleniyorum veya tehdit falan
Oyunu bitirmeyen arkadaşlarım altı açmasın Spoiler !Yapımcı en önemli karakterler bile ölebilir demişti çok önceden kim bilir belki Naminin içinde bir şeytan vardır
Bir çok kişi Nami hakkında böyle düşünüyor bakalım hikaye daha yeni başlıyorOyunu bitirmeyen arkadaşlarım altı açmasın Spoiler !
terapide anıları canlanırken nami arka sırada zaten üzgün bir şekilde bakıyordu, oyunda şey diyordu eskiden seni hiç takmıyordum gibisinden konuştu bizim karakter summer gidince senle samimi olduk diyordu sevinmişti nami. bunu çok belli etti yapımcı, ya ölüm tehdidi, ya şantaj ya da nami öldürdü.... Benim teorim bu şekilde