Hayır tam sürümü daha gelmedi. Beta sürümünü çevirdik. Çünkü yapımcının söylediğine göre tam sürümde sadece 1.bölüm değişecekmiş, 4.bölüme ekleme olmayacakmış.Oyunun tam sürümü mü geldi çevirisini yapmışsınız
anladım kötü olmuş 4.bölüme ekleme olmamasıHayır tam sürümü daha gelmedi. Beta sürümünü çevirdik. Çünkü yapımcının söylediğine göre tam sürümde sadece 1.bölüm değişecekmiş, 4.bölüme ekleme olmayacakmış.
Tamamen yeni bir bölüm olduğu için oynanır. Ama 1 sene de yaptığı render az.Bende şeyi sorayım. Birisi bana güncel sürüm, şuan ki sürümden daha fazla render içeriyor demişti. Bu bölüm o kadar uzun mu bari ? Beklemeye değdi mi yani ?
En azından elini vurmuşken yeni sürümleri eskisinden daha hızlı çıkarır. UMARIM.Tamamen yeni bir bölüm olduğu için oynanır. Ama 1 sene de yaptığı render az.
Bildiğim kadarıyla kayıt dosyaları çalışmıyor.En baştan mı başlıcaz yoksa kaldığımız yerden devam edebiliyor muyuz ?
Bunlar bitince diğerlerini de beklersin artıkDevamını beklediğim 2 oyundan biri . Diğeride aynı yapımcının rework oyunu Where it All Began .
O bölüm 4.5tenmiş. Yapımcı yanlış yazmış.Çıkacak olan tam sürümde Mila ve Victoria sahnesi eklenmeyecek miydi ? Mila'nın Bölüm 4'teki ilk ön izlemesi diye paylaşımı da var hatta.
Anladım. İyi bari bir sonraki bölüme geçiş yapmışO bölüm 4.5tenmiş. Yapımcı yanlış yazmış.
Güncelleme MC ve Nami Mila'nın evine geldiğinde bitiyor.Güncelleme nerede bitiyor . Bilen söyleyebilir mi?
Net bir tarih yok. Yapay zeka oyunlarımız sadece içerik aylarında güncelleniyor bu da tahmini olarak yılda iki kere oluyor.Hillsidei in yeni sürümünün çevirisi gelir mi
Yapay zeka oyunlarımızın yenileri ve güncellemeleri sadece içerik aylarında geliyor.Hillsidei in yeni sürümünün çevirisi gelir mi