Lunael
Yetkili
İOS cihazlara bu tür oyunları indiremezsiniz. Sadece PC ve Android'e iniyor.iPhone cihaza inmiyor
İOS cihazlara bu tür oyunları indiremezsiniz. Sadece PC ve Android'e iniyor.iPhone cihaza inmiyor
Sadece Android cihazlarda oynayabilirsiniz.iPhone cihaza inmiyor
Net bir tarih yok. Bölüm 4'ün tam sürümü çıkacak yakında, o zamanda birinci bölüm yenilenmiş olacak. Ama bölüm 4.5 için net bir tarih yok şu anlık.Biliyorum daha yeni geldi güncelleme ama sonraki güncelleme tahmini ne zaman gelir ?
Şu anlık net bir şey yok.Biliyorum daha yeni geldi güncelleme ama sonraki güncelleme tahmini ne zaman gelir ?
Arada kısa süreli değişiklikler iyidir.Konu dışı ama Lunael neden Lisa gif'ini değşitirdi...Ben bu değişimi protesto ediyorum...
Göz kamaştıran bir değişiklik olmuş tebrik ediyoruz sizi <3Arada kısa süreli değişiklikler iyidir.
Gözüme güzel geldi.Göz kamaştıran bir değişiklik olmuş tebrik ediyoruz sizi <3
Hayır, kalıcı değil. Oyunlar betadan çıkana kadar veriliyor sadece.Erken erşim aldığımda verdiği unvan yada rozet kalıcı mı?
Özel çeviri dışında alınan diğer üyeliklerin rolleri kalıcı değil malesef. Oyunlar betadan çıkana kadar sizde kalıyor.Erken erşim aldığımda verdiği unvan yada rozet kalıcı mı?
Depraved Awakening, City of Broken Dreamers bu iki oyunu deneyebilirsiniz. Tür olarak iki farklı tür ama beğeneceğinizi düşünüyorum.Şöyle Summer's Gone gibi, Being a Dİk gibi, Acting Lessons gibi hikayesi güzel olan önerebileceğiniz başka oyunlarda var mı hocam? Summer's Gone bekleye bekleye çürürüz valla çerezlik bir şeyler lazım.
DeLuca family, Eternum oyunlarını deneyebilirsin.Şöyle Summer's Gone gibi, Being a Dİk gibi, Acting Lessons gibi hikayesi güzel olan önerebileceğiniz başka oyunlarda var mı hocam? Summer's Gone bekleye bekleye çürürüz valla çerezlik bir şeyler lazım.
Aoa academyŞöyle Summer's Gone gibi, Being a Dİk gibi, Acting Lessons gibi hikayesi güzel olan önerebileceğiniz başka oyunlarda var mı hocam? Summer's Gone bekleye bekleye çürürüz valla çerezlik bir şeyler lazım.
Çok teşekkür ederim hocam. Rockstar hariç diğerlerini hiç denemedim. Şu Türk oyunundan başlıyorum şimdi.Aoa academy
Hafway house (yapay zeka olarak sitede var ama kaliteli yapım)
Become a rockstar
Sunshine love (hikaye ve sahne açısından iyi yapım)
Savior (Türk yapımı sağlam oyun)
Hillside (yapay zeka ama hikayesi cezbedici)
Melody (Hikaye olarak çok iyi)
Glimpses of the past (yapay zeka olarak sitede yine var)