Lunael
Yetkili
Evet, yeni bölümü geldi bu yüzden oyuna şu anda sadece beta üyeliği olanlar girebiliyor.Şimdi ben bi iki ay önce bu oyunu oynadım ücretli değildi ve bitirdim. Bu yeni bölümü falan mı?
Evet, yeni bölümü geldi bu yüzden oyuna şu anda sadece beta üyeliği olanlar girebiliyor.Şimdi ben bi iki ay önce bu oyunu oynadım ücretli değildi ve bitirdim. Bu yeni bölümü falan mı?
Sonradan ücretsize açılacak mı? Açılacaksa tahmini zaman var mı? Teşekkür ederim cevap içinEvet, yeni bölümü geldi bu yüzden oyuna şu anda sadece beta üyeliği olanlar girebiliyor.
Evet ileride herkesin erişimine açılacak ama net bir tarih yok.Sonradan ücretsize açılacak mı? Açılacaksa tahmini zaman var mı? Teşekkür ederim cevap için
Evet, oyuna yeni bir güncelleme geldi. Konu üzerinde bulunan '' Paylaşılan Tarih '' kısmına bakarak anlayabilirsiniz.Şimdi ben bi iki ay önce bu oyunu oynadım ücretli değildi ve bitirdim. Bu yeni bölümü falan mı?
Betadan çıkacak ama net bir tarih yok.Sonradan ücretsize açılacak mı? Açılacaksa tahmini zaman var mı? Teşekkür ederim cevap için
DeLuca Family'e gelen güncelleme ortalama 1-2 saat sürecektir. Tabii ki oynayışınıza bağlı olarak bu süre değişebilir.Uzun bir güncellemedir ve Bella ile bolca sahne vardır diye satın aldım ama sadece bir tane sahne varmış o kadar. Zaten çoğu yer saçma sapan bi uzay oyununda geçiyor. Artık sonraki güncelleme ne zaman çıkar Allah bilir, ömrümüz yeterse oynarız. Umarım Deluce Family'de o kadar zamandan sonra kısa bir güncelleme gelmemiştir, aksi takdirde onu da satın aldığıma pişman olacağım.
İnsanlar daha fazlasını bekledikleri için böyle diyorlar.İnsanlar sürekli kötü yorum yapıyor, oyuna olan ilgimi, merakımı ve inancımı kaybediyorum. Ağam ben iptalim.
Yapımcı daha 1.bölümü yenilemedi. Beta süreci bitip, tam sürümü çıkartınca birinci bölüm yenilenmiş olacak. Yapımcı tam sürümü çıkarttığında biz de beta sürümünü tam sürüme güncelleyeceğiz.Şu an buradaki güncelleme de 1.bolum yenilenmiş mı? Ve ben oyunun geleceği hakkında endişe edici yorum yapmışken, burada çoğu kişi karşı çıkmıştı. Oyunun geleceği var vesaire diye... Görüşüm hala aynı bu oyun, yarım bırakılacak ne yazık ki...
Daha yenilenmedi, yenilendiğinde bizde güncelleyeceğiz.Şu an buradaki güncelleme de 1.bolum yenilenmiş mı? Ve ben oyunun geleceği hakkında endişe edici yorum yapmışken, burada çoğu kişi karşı çıkmıştı. Oyunun geleceği var vesaire diye... Görüşüm hala aynı bu oyun, yarım bırakılacak ne yazık ki...
Hayır oyunda seks sahnesi bulunmuyor. Öpüşme, sürtünme tarzı sahneler var.sex sahnesi var mı bu oyunda? bayadır oynuyorum. hiç bi icraat olmadı
Oyunda şu anlık bu sahneler bulunmuyor.sex sahnesi var mı bu oyunda? bayadır oynuyorum. hiç bi icraat olmadı
Torunlarına bırakacağın bir mirasın olacak işte gayet iyiNami harika
Bella enfes
İkisi arasında gidip geliyor oyuncunun aklı.
Mc nin ezik bir tip olmaması ve gerektiğinde tepki verebilmesi gayet iyi.
Sex sahnesi için değil de hikayesi için oynanacak oyundur kendisi.
Gerçi yapımcının hızını ve aynı anda iki oyun yapmasını baz alırsak 50 yıla anca biter bu oyun
olm geçen bitirdim işte beta geldi şimdi betayı aldım kaldıgım yerden devam etcektim unuttum baştan başladım. Tam sürüm geldiğinde de inşallah unutmam. Seks sahnesi için değil gerçekten hikayesi için oynanılacak bir oyun bu. Keşke Being DIK gibi mini oyunlar da barındırsa içinde de tadından yenmese. Spor maçlarını bize salsa keşke....Nami harika
Bella enfes
İkisi arasında gidip geliyor oyuncunun aklı.
Mc nin ezik bir tip olmaması ve gerektiğinde tepki verebilmesi gayet iyi.
Sex sahnesi için değil de hikayesi için oynanacak oyundur kendisi.
Gerçi yapımcının hızını ve aynı anda iki oyun yapmasını baz alırsak 50 yıla anca biter bu oyun