Byferohck
Discord Ünlüsü
Bölümlerde bulunan sinematiklerResimlerden birinde chapter 1,2,3,3.5 yazıyor bölümlerin özetlerimi onlar yoksa başlayacağın bölümü mü seçiyorsun
Bölümlerde bulunan sinematiklerResimlerden birinde chapter 1,2,3,3.5 yazıyor bölümlerin özetlerimi onlar yoksa başlayacağın bölümü mü seçiyorsun
Tamam teşekkürlerBölümlerde bulunan sinematikler
geldi iki gözümün çiçeği...
oyun güzel görünüyor ama şimdiye kadar sadece saçma derim. Hiçbir şey yaşamadık bile ve yıllarca beklicek miyiz. yukarda bir arkadaş yazmış harbiden haklı. bu tür oyunları 5-10 sahneyi aylarca yapmamak nedir ya bu kadar bekletilmez ki
Yakında bir zamanda güncelleme gelecek güncelleme yarım güncelleme olacak.
1400 render ve 5000-6000 animasyon karesi içerecektir renderler tamamlandı yaklaşık 1200 renderin işlemden geçmesi gerekiyor yarım güncelleme için çok büyük bir güncelleme 1400 render, gelecek güncelleme yine yarım güncelleme olacak ama bu sefer bu sayıda içerik olmayacak.
Oyun birileriyle bir şeyler yaşamak değil oyun hikaye odaklı hikayeye ağırlık verilmiş ve şahsen ben böyle oyunları tercih ederim diğer çoğu oyunda nefes alan her kızla bir şeyler yaşıyoruz zaten ama bu oyun daha gerçekçi birini elde etmeden onunla bir şeyler yaşayamıyorsun ve bu mantık bence gayet güzel.oyun güzel görünüyor ama şimdiye kadar sadece saçma derim. Hiçbir şey yaşamadık bile ve yıllarca beklicek miyiz. yukarda bir arkadaş yazmış harbiden haklı. bu tür oyunları 5-10 sahneyi aylarca yapmamak nedir ya bu kadar bekletilmez ki
Artık güncellemeler yarım yarım gelicek şuan gelecek olan güncelleme 3.54. Bolum ne zaman gelie
Geldi zaten hocam yukarıdaki yorumları okursanız her bilgiyi size veriyorum.Arkadaşlar yapımcı tayin tarihi verdi patreonda abonesi olan tarihi söyliyebilirmi
Güncellemeler artık yarım olarak gelecek 2 oyun birlikte yapıldığı için yarım güncelleme alacak bölüm 3.5 yayınlandı yapımcının betası bittikten sonra burada çeviri işlemlerine başlanacak.4. Bolum ne zaman gelie
TesekkurlerArtık güncellemeler yarım yarım gelicek şuan gelecek olan güncelleme 3.5
Bu oynayan kişilere bağlı hatalar ne kadar çabuk bildirilirse okadar çabuk betadan çıkarBeta ne zaman bitiyor belli mi ?
Ondan sonra 2 güncelleme geldi hocam ama son güncelleme buraya daha gelmedi.arkadaşlar oyunu önceden oynamıştım ama yeni bölüm geldimi bilmiyorum. SPOILER DIKKAT! -tekerlekli sandalyeli kızın orda bitiyordu- ondan sonra geldi mi yeni bölüm? teşekkürler (mobilden girdiğim için spoiler koyamadım kb)
Bana da haber verirsen sevinirimarkadaşlar oyunu önceden oynamıştım ama yeni bölüm geldimi bilmiyorum. SPOILER DIKKAT! -tekerlekli sandalyeli kızın orda bitiyordu- ondan sonra geldi mi yeni bölüm? teşekkürler (mobilden girdiğim için spoiler koyamadım kb)